Royal E

7.99

Ga je de deur uit voor de avond of heb je een hele lading werk die je moet doornemen? Vergeet de sterk cafeïnehoudende drankjes of voorgeschreven medicijnen. Gebruik in plaats daarvan de ongelooflijk energieke Royal E. Het is een kruidendrank gemaakt van verschillende nuttige ingrediënten om de gebruiker een energieboost te geven, samen met een opwindend gevoel van haast en alertheid, en is perfect voor een avondje uit. De energie en euforie zullen 3 tot 5 uur aanhouden na 15 minuten inname. Haal deze energieboosters voor jezelf bij onze Hollands High Webshop.


Ingrediënten van Royal E

Royal E is een kruidenproduct dat zich richt op kruiden om de natuurlijke ingrediënten te verzamelen die het gebruikt om de gewenste effecten te geven. Je kunt genieten van euforie, verhoogde energieniveaus en geluk zonder een voorgeschreven medicijn te nemen. Het heeft geen bijwerkingen en zal gezonde mensen zonder enige aandoening niet negatief beïnvloeden. De ingrediënten zijn onder andere; cafeïne, acaïpepsine, niacine, b6, taurine, dextrose en k-potas.

Effecten van Royal E

Het duurt niet lang voordat Royal E de gewenste effecten geeft. De ingrediënten werken synchroon om verschillende effecten en voordelen aan de gebruiker te bieden binnen enkele minuten. Je zult een verhoogde bloedstroom in je systeem ervaren, wat resulteert in de productie van meer lichaamsenergie om je urenlang opgepept te houden. De drank stimuleert de hersenen, het zenuwstelsel verhoogt de alertheid, geeft de energie om de dag door te komen en mobiliseert vet in het lichaam voor energieproductie. Het is een perfecte manier om je dag te verbeteren.

Hoe Royal E te gebruiken

Royal E is een kruidenvloeistof die oraal wordt ingenomen. Schud de verpakking grondig voordat je het in een kopje giet. Nieuwe gebruikers die nog nooit de vloeistof of een andere kruidenvloeistof hebben geprobeerd, wordt geadviseerd te beginnen met de helft van de dosis van 15 mg om hun reacties te controleren. Neem het op een lege maag voor maximaal effect en beperk jezelf tot 15 mg per dag.

Voorzichtigheid

Royal E is niet voor iedereen geschikt. Kinderen en minderjarigen onder de wettelijke leeftijd mogen het product niet gebruiken. Het is ook niet toegestaan voor mensen met de volgende aandoeningen: hoge en lage bloeddruk, hart- of longziekte, zwanger of borstvoeding gevend, en het gebruik van voorgeschreven medicijnen. Het product bevat veel cafeïne en mag niet worden ingenomen met andere stimulerende middelen. Vermijd alcohol koste wat kost.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal E” te beoordelen