Wild Dagga Flower 5g

7.95

De Wild Dagga-bloem van Holland’s High is een prachtig exemplaar uit het Afrikaanse continent. Wild Dagga beïnvloedt sensaties van kalmte en ontspanning. Bekend om zijn diverse medicinale toepassingen en het produceren van effecten vergelijkbaar met die van cannabis, biedt de wilde dagga-bloem uit Zuid-Afrika een milde sensatie van kalmte, sedatie en subtiele euforie bij inname. Met als belangrijkste psychoactieve verbinding leonurine wordt de Wild Dagga-bloem populair gerookt of gebrouwen tot thee om de gewenste effecten te bereiken.

Wild Dagga Flower

Wild Dagga Flower, wetenschappelijk bekend als Leonotis leonurus, staat bekend onder vele namen, zoals de leeuwentong. Het is een grote groenblijvende struik uit de muntfamilie en is inheems in Zuid-Afrika. De plant groeit uit tot hoogtes van wel drie meter en breedtes van bijna twee meter. Tijdens de bloeifase heeft de plant helderoranje bloemen gerangschikt in kransen en is buitengewoon opvallend. Ondanks zijn opvallende uitstraling heeft de Wild Dagga tal van effecten en medische voordelen vanwege zijn psychoactieve eigenschappen.

Effecten van Wild Dagga Flower

De psychoactieve verbindingen in de plant geven ontspannende en kalmerende effecten wanneer ze worden gebrouwen tot thee. Het roken van de gedroogde bladeren en bloemen veroorzaakt stemmingsverbetering, lichte duizeligheid, mentale helderheid en verbeterd kleurwaarneming. Bij een adequate hoeveelheid leidt Wild Dagga tot milde visuele hallucinaties bij roken. Gebruikers ervaren ook euforie en uitbarstingen van energie die leiden tot een actieve fysieke toestand. Als gevolg van deze effecten wordt de Wild Dagga Flower sterk overwogen als alternatief voor cannabis, vooral in landen waar cannabis illegaal is. Wanneer alleen gerookt, geven de bloemen een natuurlijke high en gevoelens van kalmte en ontspanning. In combinatie met andere kruiden zul je variaties in euforie en uitbundigheid ervaren. Het zit vol met alkaloïden, waarvan de belangrijkste Leonurine is, die voornamelijk verantwoordelijk is voor de psychoactieve eigenschappen.

Voordelen van de Wild Dagga Flower

De Zuid-Afrikaanse bloem heeft verschillende voordelen wanneer deze in het menselijk lichaam wordt gebruikt. Traditioneel werd het gebruikt om steken en beten van slangen en giftige insecten te behandelen. Bovendien gebruikten ze het als remedie voor steenpuisten, jeuk, spierkrampen en andere huidklachten. Het innemen van mengsels met de bloem helpt bij het reguleren van de bloeddruk, geelzucht, aambeien, koorts, hoofdpijn, astma, hoest en dysenterie. Het roken van de bladeren en bloemen behandelt ook epilepsie en gedeeltelijke verlamming, waardoor de plant uiterst nuttig is. Bovendien helpt het roken van het kruid bij het beheersen van angst, stress en brengt het totale ontspanning van je geest.

Gebruik en Dosering van de Wild Dagga Flower

Om de Wild Dagga-bloem te roken, plet je de gedroogde bloem of bladeren en rol je deze in een joint. Het mengen van de kruiden met andere heilzame natuurlijke kruiden is essentieel om je algehele ervaring met het kruid te verbeteren. Het kan ook worden ingenomen in de vorm van thee door de bladeren en bloemen met water te koken. Bovendien kan het geplette kruid door de neus worden ingeademd, zoals bij roken.

Vanwege de natuurlijke aard, in combinatie met beperkte kennis van het gebruik ervan, is er geen specifieke doseringshoeveelheid. Echter, zoals bij elk ander product, kan overmatig gebruik ongewenste effecten in je lichaam veroorzaken en een gevaar vormen voor je gezondheid. Bij overmatig gebruik kun je hoofdpijn, longschade, keelpijn en hallucinaties ervaren.

Vrijstellingen van het gebruik van Wild Dagga Flower

Wild Dagga heeft hoge concentraties psychoactieve verbindingen, die kunnen reageren op gebruikers, afhankelijk van hun leeftijd en algehele gezondheid. Bovendien wordt moeders die borstvoeding geven afgeraden de bloem in welke vorm dan ook te gebruiken, samen met zwangere vrouwen. De plant kan reageren met verschillende medicijnen, waaronder antidepressiva, en het is raadzaam om een gekwalificeerde arts of apotheker te raadplegen voordat je het kruid gebruikt.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wild Dagga Flower 5g” te beoordelen