Critical Mass Regular

45.00

Try Critical Mass Regular from Amsterdam Genetics, only at Holland’s High. It’s easy to grow, gives you a lot of great weed, and has a fantastic taste and smell. Don’t miss out on this fantastic strain. Order now and enjoy the top-notch cannabis it offers.


Groei en Kenmerken van Critical Mass Regular

Ervaar de vreugde van het kweken van je eigen cannabis met Critical Mass Regular. Het is een soort die geweldig is voor zowel beginners als experts en afkomstig is van Amsterdam Genetics, verkrijgbaar bij Holland’s High. Deze plant is stevig en sterk en gedijt zowel binnen als buiten. Het duurt ongeveer 7 tot 8 weken om te groeien en het levert je veel hoogwaardige cannabis op.

Bloei en Uiterlijk van Critical Mass Regular

Wanneer Critical Mass Regular begint te bloeien, duurt het ongeveer 7 tot 8 weken vanaf het begin van de groei. De toppen worden de ster van de show. Ze zijn echt dicht en bedekt met glanzende hars. De plant ziet er geweldig uit met zijn heldergroene bladeren en oranje haren. Je hoeft niet lang te wachten om van je oogst te genieten.

De Smaak en Geur die je kunt verwachten

Critical Mass Regular heeft een heerlijke smaak en geur. Wanneer je het rookt, zul je een mix van zoete en aardse smaken opmerken, met een vleugje kruidigheid. Het is een smakelijke en plezierige ervaring. De geur is ook uitnodigend, met aardse en kruidige tonen die je doen uitkijken naar je volgende sessie.

Effecten bij het Roken van Critical Mass Regular

Als je Critical Mass Regular rookt, zul je je ontspannen en kalm voelen. Het is voornamelijk Indica, wat betekent dat het je lichaam helpt ontspannen. Maar het heeft ook een beetje Sativa, wat je geest een beetje oppept, waardoor je je helder en creatief voelt. Of je nu wilt relaxen of geïnspireerd wilt worden, Critical Mass Regular heeft je gedekt.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

1,2%

Bloeitijd: No selection

8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Skunk #1 x Afghani

Effect: No selection

lachen, Lichamelijke Ontspanning, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Dennen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Critical Mass Regular” te beoordelen