Pamir Gold

12.9559.95

Door haar sterke weerstand tegen is Pamir Gold niet alleen de beste keuze voor buitenkwekers maar ook als je guerrillakweker bent. Deze wietzaadjes gedijen buiten gedijt ook wanneer je in een gebied woont waar je geen garantie hebt op mooi weer. Ze is ook prime bestand tegen schimmel en toprot en levert goede opbrengsten. Vandaar dat ze zo geliefd is bij buitenkwekers.

Groeien Pamir Gold

De grootte van Pamir Gold zal buiten ongeveer 1,5-2,5 meter bedragen maar is verder een compacte plant zoals de meeste Indica soorten. De toppen worden behoorlijk stevig en dik maar haar bladeren zullen haar Sativa genetica vertonen. Binnen zal dat ongeveer 400g/m² worden.
Heb je je planten buiten staan dan is de kans groot dat je 250 tot wel 500 gram per plant kunt oogsten. Zelfs guerrillaplanten die quasi onverzorgd ergens groeien kunnen 50 tot 200g gram per plant schenken maar dat is uiteraard afhankelijk van de omgeving, het uren zonlicht waar ze van kan genieten en ook de voorgroei tijd.

Bloei periode Pamir Gold

In een ideale binnenomgeving, of in een buitenklimaat met stabiele temperaturen en veel zonneschijn, duurt de bloeiperiode 7 tot 8 bloeiweken wat relatief snel is. Is het klimaat wisselvallig, dan kan het een paar weken langer duren en is het mogelijk dat ze 10 weken nodig heeft, zelfs in de meest erbarmelijke omstandigheden. Deze dame is een echte buitenkampioen door haar genen na een jarenlange selectie en uittesten in de Zwitserse Alpen. Je kunt Pamir Gold eventueel ook in kassen kweken want ze doet het eigenlijk overal goed.

Smaak van Pamir Gold

De genen die Pamir Gold domineren is Indica en heeft een zoete, aardse smaak met een tikkeltje citroen en peer. De geur kunnen we het best worden omschrijven als subtiel fruitig zoet en een boventoon van bloemen en kruidige. Sommige fenotypes zullen wat aardser ruiken, anderen dan weer een iets zuurder en een meer chemisch terpenenprofiel.
Haar geur is echt uniek en complex en is in niets te vergelijken met die van een andere soort. Dit is gewoon een heel fijne soort om te roken of te vapen, een echt snoepje voor liefhebbers van buitenwiet!

Effecten van Pamir Gold

Pamir Gold heeft een geraffineerde high die zeer aangename voelt en zowel een meer uitgesproken fysiek effect maar mentaal doet het ook wat met je. Hij is niet overweldigend, zonder piekmoment en hij blijft geruime tijd hangen. Deze dame zorgt voor een kalm gevoel van welzijn gemengd met een lichamelijke ontspanning die overgaat in een subtiele couch-lock.
Ook om pijn te verlichten is deze soort absoluut geschikt en door haar mentale werking krijg je een licht euforische en verkwikkende ‘head-rush’. De energieboost is zacht maar laat je gedachten heerlijk stromen zodat je er creatief mee aan de slag kunt en dit maakt haar geschikt om zowel overdag als ’s avonds te gebruiken.

Extra informatie

THC: No selection

14%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Euforisch, Lichamelijke Ontspanning, pijnverlichting

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pamir Gold” te beoordelen