Bubba Island Kush

22.9599.95

Een Indica die ideaal is voor hobbykwekers en professionele telers voor wie de beste kwaliteit van toppen en een korte bloeitijd van groot belang zijn. De bloemtoppen van Bubba Island Kush zien er niet enkel fantastisch uit maar hebben ook verrukkelijke aroma’s en smaken. Het is het perfecte soortje om mee te pronken op feestjes met vrienden want iedereen zal zich verbazen over de hoge kwaliteit van deze dame.

 Groei van Bubba Island Kush

Bubba Island Kush zeer makkelijk te kweken en heeft geen speciale verzorging nodig, geen bepaalde kweekmethodes of voedingsschema’s. Welke voeding je ook gebruikt, ze zal je met haar weelderigheid tonen dat ze er tevreden mee is. Wil je het beste resultaat behalen dan is het aangeraden om haar volledig biologisch te behandelen. Hierdoor gaat haar geur en smaak alleen maar beter worden!
Haar te vroeg in bloei zetten raden we echter af want tijdens de bloeifase gaat ze niets, of bijna niets, in de hoogte groeien. Bubba Island Kush is van nature uit een compacte, bossige plant. Je kunt prima de SOG-methode gebruiken maar ook in SCROG-kweek doet het het uitsteken. De harde en sterke takken kun je zonder probleem croppen en supercroppen want breken zullen ze niet zo gauw. Toppen en fimmen in een SCROG zal geen problemen geven, in een SOG doe je dat beter niet.

Bloei periode van Bubba Island Kush

Bubba Island Kush werd ondergebracht in de lijst voor ‘large’ oogsten omdat de oogst redelijk groot is. De opbrengst per m² is echter ietsjes lager dan de meeste andere soorten van Dutch Passion in dezelfde lijst. Haar snelle bloeitijd maakt dit dan weer ruimschoots goed want voor de gemiddelde opbrengst kun je toch rekenen op zo’n 350 tot 450g/m² bij binnenkweek met sterk licht.

Wanneer je haar buiten teelt en genoeg tijd geeft om voor te groeien, zal ze je ongeveer 500-750g prachtige gedroogde bloemen per plant schenken. Omdat ze een snelle bloeitijd heeft doet ze het goed in veel verschillende klimaten , maar deze dame houdt van een zo droog mogelijke omgeving. Ga je voor het beste resultaat, dan hou je deze soort in een goed verluchte kas of polytunnel, waar ze beschermd is tegen regen en je de op toprot en schimmel beperkt.

Smaak van Bubba Island Kush

Bubba Island Kush heeft een krachtig en pittig aardse Kush-aroma waar zure, fruitige tonen de bovenhand hebben. Enkele degelijke koolstoffilters zijn een absolute must. Haar geur is licht zuur en geeft tonen van diesel, citrus en bloemen. Mensen die gek zijn op kush soorten zullen deze dame echt een super lekker wietje vinden!

Effecten van Bubba Island Kush

De high van Bubba Island Kush is aangenaam maar werkt sterk verdovend op zowel je lichaam als je geest. Hij geeft je een zalig ontspannen gevoel en innerlijke rust. Dé ideale soort als je een avondje lui op de bank wil doorbrengen. Een klein topje van deze dame is genoeg om je in een euforische staat te brengen en met haar 20% aan THC is het heus niet nodig om meer te gebruiken.

Extra informatie

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Euforisch, Ontspanning

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bubba Island Kush” te beoordelen