La Catedral

25.0035.00

Genoemd naar de beruchte gevangenis, brengt deze soort zijn eigen soort betovering met zich mee! De La Catedral is een mystieke soort die haar thuis heeft gevonden bij Holland’s High. Ontdek de betoverende groei, de florale betovering in 9 tot 10 weken, de verleidelijke smaken en de krachtige, stimulerende effecten van deze Sativa Dominante hybride. Het is alsof je een tuinwizard hebt die zaden omtovert tot magische toppen, klaar om vreugde en stimulatie te verspreiden. Doe mee aan de mystieke reis en laat La Catedral haar spreuk uitspreken over jouw cannabiservaring. Bestel nu je cannabiszaden voor snelle en discrete verzending!

La Catedral’s Groeireis van Zaden tot Knoppen

Begeef je op een magische reis met De La Catedral, een speciale wietplant van Narcos Seeds, die nu betoverende tuinen bij Holland’s High siert! Van kleine zaden, kijk vol verbazing toe hoe deze plant uitgroeit tot fantastische knoppen. Het is alsof je een groen sprookje ziet ontvouwen, waardoor je tuin een plek van verwondering wordt. La Catedral is als een vriendelijke tovenaar die van groeien houdt en iedereen het gevoel geeft alsof ze zich in een tuin vol magie bevinden. Of je nu een beginnende tuinier bent of gewoon nieuwsgierig, de groei van deze wietplant is een fascinerende reis die kleine zaden verandert in prachtige knoppen, klaar om vreugde en betovering te verspreiden!

La Catedral’s Bloemenmagie en Betoverende Bloei

Deze buitengewone wietplant bloeit uit tot betoverende bloemen, waardoor je kweekruimte verandert in een rijk van bloemenmagie. En weet je wat? Als het tijd is om te oogsten, is het als een groot feest omdat de knoppen klaar zijn in slechts 9 tot 10 weken! Het is alsof je bloemen plukt in een tuin van dromen. La Catedral verandert je tuin in een plek van schoonheid en vreugde, en het beste is dat de betoverende knoppen klaar zijn om hun magie in no time te delen!

La Catedral’s Zoete, Pittige, Metaalachtige en Citrus Genoegens, een Smaakvolle Symfonie

De La Catedral smaakt en ruikt als een heerlijke betovering! Stel je zoete, pittige, metaalachtige en citrusachtige smaken voor die op je tong dansen en een smaakfeest creëren dat iedereen, zelfs magische wezens, zal bewonderen. Als je een snuifje neemt, vult de lucht zich met een mystieke geur die lijkt op een mix van je favoriete geuren. Het is alsof je een magisch feest hebt dat de zintuigen van iedereen pleziert. La Catedral brengt een uitbarsting van betovering met elke smaakvolle hijs!

Ervaar de Kracht van de Betovering met de Sativa Dominante Hybride Magie van La Catedral

Na een dag vol magische momenten is het tijd om de betoverende effecten van The La Catedral te ervaren. Deze speciale wietplant is als een tovenaar die je krachtig en gestimuleerd laat voelen. Terwijl je geniet van de zachte rook, voel de buitengewone effecten over je heen spoelen en een gevoel van energie, kracht en stimulatie brengen. Het is perfect voor die momenten waarop je wilt voelen alsof je een beetje magie aan je zijde hebt. La Catedral is je magische metgezel wanneer je wat stimulatie en krachtige vibes nodig hebt in je dag.

Extra informatie

Genetische achtergrond: No selection

Super Silver Haze (fem) x Northern Lights x Haze x Skunk #1

Indica/Sativa: No selection

Sativa Dominant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

THC: No selection

19%

Effect: No selection

Krachtig, stimulatie

Smaak: No selection

Citrus, Kruidig, Zoet, Metaalachtig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Catedral” te beoordelen