Ethiopia x Malawi

15.0065.00

Van kleine zaadjes tot grote toppen duurt het ongeveer 12-13 weken voordat deze magie plaatsvindt. Of je nu een cannabisprofessional bent of net begint, Ethiopia x Malawi kweken is als een stukje Afrika naar je eigen relaxruimte brengen. Stel je een smaaksymfonie voor van citroenachtige citrus, sandelhout en een zoete parfum met bloemige en houtachtige vibes. En met een 100% sativa boost, maak je klaar voor een high die helemaal draait om je goed voelen en je creatieve sappen laten stromen. Duik in het groene plezier met Ethiopia x Malawi, bestel je premium zaden bij de Holland’s High online winkel!

Onthul de Samensmelting en Groei en Kenmerken van Ethiopia x Malawi

Ga op een unieke cannabisreis met Ethiopia x Malawi, een unieke soort van Ace Seeds. Ervaar de groei en kenmerken van deze buitengewone plant terwijl deze zich ontwikkelt van zaad tot toppen gedurende ongeveer 12-13 weken. Het kweken van Ethiopia x Malawi is een lonend avontuur, geschikt voor zowel ervaren kwekers als degenen die net beginnen aan hun groene ontdekkingsreis. Duik in de wereld van diverse genetica en zie de magie van deze bijzondere soort wortel schieten in je cannabiscollectie.

Bloei en Uiterlijk van Ethiopia x Malawi

Dompel jezelf onder in de natuurlijke schilderij van Ethiopia x Malawi, een betoverende soort te zien bij Holland’s High. Getuige van de adembenemende bloeiperiode van 12-13 weken, waar de plant verandert in een visueel meesterwerk versierd met betoverende bloemen en prachtige toppen. Naarmate de oogsttijd nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, waarmee het succes van het kweekavontuur wordt gemarkeerd. Ethiopia x Malawi voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan je tuin, maar legt ook de essentie vast van diverse Afrikaanse landschappen met zijn kenmerkende uiterlijk en levendige bloemen.

Een Symfonie van Smaken met Ethiopia x Malawi

Verwen je zintuigen in een symfonie van smaken met de smaak en geur van Ethiopia x Malawi. Stel je een heerlijke fusie voor van citroen en sandelhout, wat resulteert in een zoet parfum met delicate bloemige en houtachtige accenten. Iets muskusachtig, met een aardse, dichte en harsachtige achtergrond, de unieke mix van smaken en geuren voegt een extra laag van verfijning toe aan Ethiopia x Malawi, waardoor het een must-try is voor degenen die op zoek zijn naar een gevarieerde en verkwikkende cannabiservaring.

De Effecten van Ethiopia x Malawi

Ervaar de sativa-bliss met Ethiopia x Malawi, een soort die een zuivere samenstelling heeft van 100% sativa. Geniet van de opbeurende en energieke effecten bij het roken van Ethiopia x Malawi. Deze soort is je toegangsbewijs tot een wereld van positiviteit en creativiteit, waardoor het perfect is voor dagelijks genot. Verhoog je stemming en laat je verbeelding sprankelen met de krachtige en verkwikkende effecten van Ethiopia x Malawi!

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd

THC: No selection

20%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

12 – 13 weken

Genetische achtergrond: No selection

2e generatie Ethiopian planten x Malawi Killer

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Energie, Langdurig, Psycho actief

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, muskusachtig, Houtachtig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ethiopia x Malawi” te beoordelen