AMG

12.5085.00

De Amnesia Mac Ganja, of kortweg AMG is een zeer zeldzame hybride die 80% Sativa en 20% Indica in zich draagt. Deze strain staat ook bekend onder de naam Medicinale AMG of AMG Haze. Deze prachtige wonderplant verkreeg men door het kruisen van Original Amnesia en Mexican Haze soorten te gaan kruisen. Dat het een plantje is dat hoge toppen scoort is een feit want tussen 2014 en 2017 viel ze jaarlijks in de prijzen bij de High Life Cannabis Cups .

Hoe Groeit en Bloeit de AMG?

Deze dames kunnen een hoogte bereiken, bij binnenteelt, tussen ongeveer 80 en 120 cm. Zet je ze buiten dan is het best mogelijk dat ze wel tot twee meter hoog worden. Kweek je je plantjes op je balkon of in een tuin, kun je hier best rekening mee houden. Na ongeveer tien tot elf weken bloeien kun je prachtige toppen oogsten die overladen zijn met trichomen die doen denken aan een dikke laag ijs. De toppen krijgen tijdens de bloei een blauwgroene kleur met lange fijne en bijna heldere haren die amber van kleur zijn.

Wat voor een Oogst kan ik verwachten?

Uiteraard is niet alleen het uiterlijke van belang maar is het de opbrengst die telt. Kweek je binnen dan ga je om en bij de 500 g. per m² kunnen oogsten in de maand oktober, zet je de plantjes buiten is het ietsjes meer. Buitenplanten geven een oogst die honderd gram hoger ligt per m² en dat is een mooi getal.

Smaak van de AMG

Deze AMG wietsoort zal je smaakpapillen strelen met mengeling van pittige aardse aroma’s en een krachtige smaak van zoete kruidenthee die duidelijk gearomatiseerd is met een frisse citrus toets.

Effecten na het Roken

Door het hoge percentage aan THC dat niet minder dan 22% bedraagt, is dit een soort die krachtige effecten zal vertonen. Het CBD gehalte van de AMG wiet is dan weer eerder aan de lage kant. Het is een zeer sterke wiet waarbij je de eerste tekenen al zult ervaren na je eerste hijs. Je wordt als het ware weggerukt uit de realiteit en gekatapulteerd naar een opgewekt euforisch gevoel. Je zweeft tegen het psychedelische aan terwijl je lichaam zich heerlijk zal ontspannen en je niets liever zal willen doen dan luilekker op de bank liggen. Je creativiteit zal echt gaan stromen en je gaat de beste ideeën krijgen maar deze ga je pas kunnen uitwerken nadat je lichaam van de bank is losgekomen. De werking van AMG wiet is perfect om stress, migraine, angsten, chronische vermoeidheid en depressie te verminderen.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

140 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Amnesia x Mexican Haze

Effect: No selection

Gebalanceerd, Helder, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AMG” te beoordelen