Triple G

13.5090.00

Tripple G is de ideale soort voor iedereen die op zoek is naar een cannabissoort met ongelooflijke THC-percentages, enorme oogsten voor de kweker en heerlijke zoete geuren en smaken. Ze is een krachtpatser met uitstekende genetica en potentie. Van deze mooie dame is bekend dat ze een hoog THC-gehalte van 26% levert, zeker genoeg om een ​​beginnende gebruiker te overweldigen. Koop Triple G Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Triple G erft haar genetica van zeer gerespecteerde ouders. Het ouderpaar gaf haar geweldige genetica. De veredelaars van Royal Queens Seeds kregen het lumineuze idee om enkele van de grootste cannabisnamen, Royal Gorilla en Green Gelato, te kruisen. Royal Gorilla is hun eigen versie van Gorilla Glue. De ouders, beide met een genetische geschiedenis van topkwaliteit, vormen samen deze 85% Indica-dominante soort. Ze is plakkerig, supersterk en presteert op alle aspecten van haar soort. Haar effecten zijn geliefd, haar geur is geweldig en haar groei is fascinerend.

Groei en Opbrengst van Triple G

Triple groeit tot relatief korte hoogtes, waardoor ze ideaal is om te toppen. Je kunt ook andere kweektechnieken toepassen om haar een boost te geven voor een hogere opbrengst. De plant kan je zowel binnen als buiten kweken. Ze hebben niet al te veel aandacht en voedingsstoffen nodig, maar presteren het best bij warme dagtemperaturen en koele nachten met een lage luchtvochtigheid.

Als plant die binnen groeit heeft ze een bloeiperiode van 4 weken en is ze 9 weken na de bloei klaar voor de oogst. Ze wordt 90 tot 140 cm hoog, wat een opbrengst geeft van ongeveer 525 tot 575 gram per vierkante meter. Als buitenplant zal ze ongeveer 140 tot 180 cm hoog worden, wat een opbrengst geeft van 600 tot 650 gram per plant.

Bloeitijd van Triple G

Deze eerder kleine dame heeft een bloeiperiode van 9 weken nodig, na een voorgroei periode van ongeveer vier weken. Half oktober is ze klaar voor de oogst en kun je haar kleverige toppen scheiden van de plant.

Smaak en Geur van Triple G

De effecten van deze dame gaan gepaard met complexe smaken en geuren. Meteen neem je een hijs van deze mooie dame, dan proef je de smaak van bessen, chocolade en snoep. Je neusgaten worden getrakteerd op de zoete aroma’s van aarde, kruiden en diesel.

Effecten na het Roken van Triple G

Je moet deze dame voorzichtig benaderen. Ze is niet voor watjes en zal iedereen die haar misbruikt zwaar bestraffen. Met een THC-gehalte van 26% zijn haar effecten langdurig en kan het zelfs uren duren voordat ze inwerken. Met een paar trekjes in je joint voel je je hoofd op hol slaan, zelfs voor ervaren rokers is ze net zo opwindend. Voor creatievelingen ontsteekt deze rook de creativiteit op nieuwe en interessante manieren. Als je een niet geoefend roker bent, wordt het aanbevolen om zeer kleine doses te gebruiken om zo tolerantie te verkrijgen.

Als je grotere hoeveelheden van deze dame aankan, wees dan klaar om te verdwijnen in de wereld van je gedachten. Je zult diepe reflectie en innerlijke gerichtheid hebben. Ze geeft het diepgaande therapeutische potentieel voor mensen die stress en angst ondergaan. Ze is ook behulpzaam voor mensen die lijden aan chronische pijn en verlies van eetlust, en gebrek aan slaap.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

26%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

90 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

140 – 180 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Midden Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Gorilla Glue 4 x Gelato 33

Effect: No selection

Euforisch, Helder, Motiverend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Chocolade, Citrus, Diesel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Triple G” te beoordelen