Cherry Pie

12.5085.00

Stap binnen in een wereld waar cannabis teelt een kunst is en elke variëteit een uniek verhaal vertelt van botanische schittering. Welkom bij Holland’s High, jouw toegangspoort tot de exclusieve ervaring van de Cherry Pie variëteit van Royal Queen Seeds. Stel je een reis voor die zich ontvouwt met levendige groei, tot bloei komt in bloemrijke pracht, lokt met smaakvolle harmonie en uitmondt in een perfect gebalanceerd rookgenot. Cherry Pie is niet zomaar een variëteit; het is een zoete symfonie die wacht om ontdekt te worden. Doe mee met ons in dit cannabisavontuur, waar kracht plezier ontmoet en elke inhalatie een reis is naar de verrukkelijke wereld van Cherry Pie. Duik in de aantrekkingskracht, verkrijgbaar bij Holland’s High!

Royal Queen Seeds Cherry Pie Groei en Kenmerken

Ga op een botanische reis met de Royal Queen Seeds Cherry Pie variëteit, een verrukkelijke variant die een weelderige en lonende groei-ervaring belooft. Van een klein zaadje tot een bloeiende plant toont Cherry Pie een robuuste en stevige structuur, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Naarmate het rijpt, aanschouw de geleidelijke ontwikkeling van de plant, met levendig groen blad en een compacte gestalte. De groeireis van deze variëteit wordt gekenmerkt door veerkracht en eenvoud, wat zorgt voor een soepel teeltproces voor degenen die streven naar een overvloedige oogst. Ontdek de schoonheid van Cherry Pie terwijl het transformeert tot een botanisch meesterwerk, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High.

Bloemrijke Weelde Onthuld, de Betovering van Cherry Pie in Bloei

Verheug je in de visuele pracht van de Royal Queen Seeds Cherry Pie variëteit terwijl het bloeit tot een boeiende vertoning van bloemrijke weelde. Met een efficiënte bloeitijd van 8-9 weken versnelt Cherry Pie door zijn bloeifase, resulterend in dichte, harsachtige toppen die betoveren met hun potentie. Het uiterlijk van de variëteit getuigt van zijn genetische kracht, met tinten groen en oranje die zorgen voor een opvallend contrast. Cherry Pie staat als een visueel feest, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die streven naar een esthetisch aangename en tijdefficiënte kweekervaring. Laat je onderdompelen in de betovering van Cherry Pie, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High.

Smaakvolle Harmonie met Royal Queen Seeds Cherry Pie’s Heerlijke Fusie

Verwen je zintuigen in een symfonie van smaken met de Royal Queen Seeds Cherry Pie variëteit, een verrukkelijke traktatie die de smaakpapillen prikkelt en de reukzin verleidt. Geniet van de heerlijke fusie van zoete bosbes, subtiele hints van koekje, een explosie van fruitige goedheid, en een vleugje rustgevende vanille. Cherry Pie behaagt niet alleen het gehemelte maar vult ook de lucht met een betoverende geur, waardoor een zintuiglijke ervaring ontstaat zoals geen ander. Onderscheiden door zijn unieke smaakprofiel, verheft Cherry Pie de cannabiservaring, waardoor elke inhalatie een viering wordt van exquise smaken en aroma’s. Laat je onderdompelen in de smaakvolle harmonie, exclusief bij Holland’s High.

Een Evenwichtsoefening met Royal Queen Seeds Cherry Pie’s Hybride Effecten

Bereid je voor op een harmonieuze ervaring met de Royal Queen Seeds Cherry Pie variëteit, een gebalanceerd meesterwerk met 40% Sativa en 60% Indica genetica. Terwijl je je tegoed doet, voel de opbeurende en euforische high zachtjes over je heen spoelen, waardoor de deur naar creativiteit en geluk wordt geopend. De effecten van Cherry Pie bieden een perfect evenwicht, waardoor het geschikt is voor zowel ontspanning als creativiteit. Ideaal voor elk moment van de dag levert deze variëteit een goed afgeronde rookervaring die tegemoetkomt aan verschillende voorkeuren. Laat je onderdompelen in de gebalanceerde, creatieve en opbeurende omhelzing van Cherry Pie, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

140 – 180 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Granddaddy Purple x Durban Poison

Effect: No selection

Creatief, Euforisch, Gebalanceerd, Stimulerend

Smaak: No selection

Blauwe Bessen, Fruitig, Koekjes, Vanille

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cherry Pie” te beoordelen