Grape Ape

12.5085.00

De Grape Ape Auto van Royal Queen Seeds is een variëteit die het gewone overstijgt. Elke trek is een uitnodiging om te kweken, visuele pracht te waarderen en te genieten van een smaakvolle symfonie. Grape Ape Auto is niet zomaar een variëteit; het is een ervaring die wacht om zich te ontvouwen. Doe mee met ons bij Holland’s High en verrijk je cannabisreis met de essentie van Grape Ape Auto.

Cultiveren van Grape Ape Auto Auto Groei en Kenmerken

Deze zelfbloeiende schoonheid ontvouwt zich moeiteloos, met een gemiddelde hoogte en robuuste kenmerken die tegemoetkomen aan kwekers van alle niveaus. Weerbaar en aanpasbaar, groeit Grape Ape Auto uit tot een levendige en stevige plant, belichaamt de essentie van botanische uitmuntendheid. Of je nu een beginner of ervaren kweker bent, deze variëteit belooft een lonende teeltreis, met een visueel spektakel en een getuigenis van de eenvoud van het kweken van Grape Ape Auto.

Bloeiende Elegantie, 8-9 Weken Visuele Pracht van Grape Ape Auto

Met een snelle bloeitijd van 8-9 weken versnelt dit zelfbloeiende wonder door zijn bloeifase, met dichte toppen versierd met harsrijkdom. Het betoverende uiterlijk van de variëteit, gekenmerkt door diepe paarse tinten en weelderig groen blad, maakt Grape Ape Auto tot een ideale keuze voor kwekers die zowel esthetiek als efficiëntie zoeken. Ervaar de bloeiende pracht exclusief bij Holland’s High, waar elke plant ontvouwt tot een visueel meesterwerk, een viering van de artistieke briljantie van de natuur.

Smaakvolle Odyssee, Blauwe Bes, Kruidige, Doordringende Symfonie van Grape Ape Auto

Geniet van de heerlijke fusie van zoete blauwe bes, kruidige ondertonen en een subtiele doordringendheid die de zintuigen betovert.Grape Ape Auto behaagt niet alleen het gehemelte, maar vult ook de lucht met een boeiende geur, wat een meeslepende ervaring is voor liefhebbers. Onderscheidend door zijn unieke smaakprofiel, verheft Grape Ape Auto de cannabiservaring, waardoor elke inhalatie een viering is van voortreffelijke smaken en aroma’s. Laat je onderdompelen in de smaakvolle symfonie, exclusief bij Holland’s High.

Indica Gelukzaligheid, 10% Sativa en 90% Indica Rust van Grape Ape AutoFFF

Bereid je voor op een indica-dominante high met 10% Sativa en 90% Indica genetica. Terwijl je geniet, ervaar de kalmerende effecten die de geest zachtjes omarmen, gericht op focus en fysieke ontspanning. De effecten vanGrape Ape Auto bieden een harmonieuze balans, waardoor het geschikt is om te ontspannen na een lange dag of om rust te vinden. Ideaal voor liefhebbers die een kalmerende en gefocuste ervaring zoeken, biedt deze variëteit een goed afgeronde rookervaring die aansluit bij verschillende voorkeuren. Laat je onderdompelen in de indica gelukzaligheid van Grape Ape Auto, exclusief bij Holland’s High.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 gr/m2

Opbrengst Buiten: No selection

500 – 600 gr/plant

Hoogte binnen: No selection

60 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 190 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 9 Weken

Genetische achtergrond: No selection

Afghani x Mendocino Purps x Skunk 1

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Rustgevend, slaperig

Smaak: No selection

Blauwe Bessen, Skunk, Snoep, aards

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grape Ape” te beoordelen