Dance World

7.0050.00

Dance World is een CBD-rijke Sativa-dominante soort (75% Sativa / 25% Indica) die samengesteld werd uit een mengsel van de Dancehall- en Juanita la Lagrimosa-soorten. Hoewel ze vaak in verband wordt gebracht met het verkrijgen van hoge CBD-niveaus, is het THC gehalte ook indrukwekkend. Koop Dance World Cannabis Seeds van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Wij verzekeren een snelle en discrete wereldwijde verzending!

Hoewel het niet om echte danspasjes gaat, kan ze wel een paar rake klappen uitdelen. Ze is een Sativa-dominante marihuana met een hoog CBD-gehalte en een aantal medicinale voordelen. Deze dame is één van de zeldzame soorten in de marihuana-industrie die pronkt met een bijna gelijke THC- tot CBD-waarde

Hoe Groeit de Dance World?

Dance World zal je vrij lang in je voorraad hebben want wanneer ze binnen wordt gekweekt, kan ze een opbrengst behalen van 525 gram per vierkante meter. Ze is klein van gestalte en groeit slechts tot een maximale hoogte van 100 cm. Na de bloeiperiode van 8 weken moet ze, ter voorbereiding op de oogst, gesnoeid worden.
Zet je haar in volle grond, dan behaalt ze een oogst van 450 gram per plant en haalt een hoogte van 120 cm. Ze wordt begin oktober geoogst en kan goed gedijen in koude, vochtige omstandigheden wat haar ideaal maakt voor het Europese klimaat.

Bloeitijd van Dance World

Reeds na acht weken is de bloeitijd van deze prachtige dame voltooid en zal ze jou overheerlijke middelgrote lentekleurige bloemen schenken die vol zitten met de kenmerken van een top wiet. Haar THC gehalte ligt rond 16% en het percentage aan CBD is één van de hoogste. Wanneer je de oogst binnenhaalt, eind september of begin oktober, ga je blij verrast zijn van wat deze dame jou geschonken heeft.

Smaak van Dance World

Omdat het een tamelijk vochtige soort is, zijn de eerste geuren die ze afgeeft aards en doen je denken aan de geur van natte grond. De fruitige, citrusachtige tonen verlichten echter het aroma wat maakt dat ze al bij al een aangename geur loslaten. Eenmaal vermalen, geeft ze een hasjachtige, kruidachtige geur af die ze erfde van haar Afghaanse afkomst. Bij het aansteken produceert ze een geur en kruidige rook die zacht is voor het lichaam. Wanneer je uitademt, wordt de rook fruitiger.

Effecten na het roken of Vapen

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je je nu schijnbaar voorstellen dat Dance World een vermakelijke, hallucinante high produceert. Ze is echter een zachtaardige langzame minnaar die een geleidelijke toename van het energieniveau als een zoemende opwinding door je heen laat stromen. In hoge doseringen kan de lichamelijke high zelfs overgaan in gevoelloosheid.

Dance world zit boordevol medicinale voordelen dankzij het hoge CBD-gehalte. Ze bestrijdt pijn door het relaxte en verdoofde gevoel dat ze het lichaam geeft. Het maakt niet uit of het een aanhoudende pijn is of een simpele blessure, je zult ondervinden dat ze je helpt. Het is bekend dat ze het mentale welzijn bevordert. Gebruikers die tegen de cerebrale high kunnen die ze geeft, zullen baat hebben bij de behandeling van angst en stress. Ze kan je humeur gemakkelijk verbeteren en kan gewelddadige stemmingswisselingen zoals die van PTSS tegengaan.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

12%

CBD: No selection

Hoog

Hoogte binnen: No selection

50 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

60 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Dancehall 20 x Juanita La Lagrimosa

Effect: No selection

Creatief, Motiverend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dance World” te beoordelen