Granddaddy Purple

12.0080.00

Welkom in een koninkrijk waar de verfijning van cannabis samensmelt met koninklijke aantrekkingskracht – Holland’s High presenteert met trots Royal Queen Seeds’ Granddaddy Purple. Stel je een majestueuze reis voor door groei en bloeiende elegantie, waar smaken dansen als adel en effecten zich ontvouwen als de kroon op het werk van indica zaligheid. Dit is niet zomaar een variëteit; het is een uitnodiging om jezelf te verwennen met de pracht van Granddaddy Purple. Doe met ons mee in deze koninklijke escapade, waar elke ademteug een stap is in de cannabis adel, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Ontvouw het heerschappij van Granddaddy Purple, waar het koninkrijk van ontspanning op je wacht!

De Majestueuze Onthulling met Granddaddy Purple

Begin een vorstelijke reis met Royal Queen Seeds’ Granddaddy Purple, een variëteit die een majestueuze en krachtige groei-ervaring belooft. Vanaf een klein zaadje zie je hoe de plant verandert in een stevige, indica-dominante schoonheid, met diepgroen blad en opvallende paarse tinten terwijl het rijpt. De groei van Granddaddy Purple wordt gekenmerkt door zijn veerkracht en aanpassingsvermogen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel binnen- als buitenkweek. Of je nu een beginner bent of een ervaren kweker, deze variëteit ontvouwt zich tot een botanisch meesterwerk, trots en groot. Ontdek de koninklijke aantrekkingskracht van Granddaddy Purple, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High.

Elegante Verschijning en Verlengde Bloei van Granddaddy Purple

Geniet van de visuele pracht van Royal Queen Seeds Granddaddy Purple terwijl het tot leven komt als een spektakel van cannabis royalty. Met een gracieuze bloeitijd van 8-10 weken gaat Granddaddy Purple door zijn bloeifase, waarbij dichte, harsachtige knoppen worden onthuld die glanzen met koninklijke kracht. Het uiterlijk van de variëteit getuigt van zijn genetische finesse, met een betoverende mix van diep paars en weelderig groen. Granddaddy Purple staat als een visueel meesterwerk, waardoor het een gewilde keuze is voor degenen die streven naar een esthetisch plezierige en tijdefficiënte kweekervaring. Laat je onderdompelen in de elegantie van Granddaddy Purple!

Smaakvolle Nobiliteit met de Geur van Granddaddy Purple

Verwen je zintuigen met een koninklijk feest met de Royal Queen Seeds Granddaddy Purple, een zintuiglijke verrukking die smaakpapillen prikkelt en de reukzin betovert. Geniet van de heerlijke fusie van blauwe bessenzoetheid, hints van snoep en een uitbarsting van fruitige goedheid. Granddaddy Purple bekoort niet alleen het gehemelte, maar vult ook de lucht met een betoverende geur, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat voor liefhebbers. Onderscheiden door zijn unieke smaakprofiel verhoogt Granddaddy Purple de cannabiservaring, waardoor elke inhalatie een viering is van verfijnde smaken en aroma’s. Laat je onderdompelen in de smaakvolle nobiliteit, exclusief bij Holland’s High.

25% Sativa en 75% Indica Euforie van Granddaddy Purple

Bereid je voor op een koninklijke ervaring met de Royal Queen Seeds Granddaddy Purple, een indica-dominante kroonjuweel met 25% Sativa en 75% Indica genetica. Terwijl je geniet, voel de euforie zachtjes over je heen spoelen, een gevoel van fysieke ontspanning en sereniteit creërend. De effecten van Granddaddy Purple bieden een koninklijke ontsnapping naar een serene staat van gelukzaligheid, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die een kalmerende en slaperige ervaring zoeken. Perfect om te ontspannen na een lange dag, biedt Granddaddy Purple een evenwichtige rookervaring die voldoet aan verschillende voorkeuren. Laat je onderdompelen in het indica-kroonjuweel, exclusief bij Holland’s High.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

550 – 600 g/plant

Hoogte binnen: No selection

70 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Purple Urkle x Big Bud

Effect: No selection

Euforisch, Fysiek ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Blauwe Bessen, Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Granddaddy Purple” te beoordelen