Cherry Pie Auto

10.0075.00

Stap in een wereld waar teelt gemak ontmoet en variëteiten zich ontvouwen als een zoete symfonie. Welkom bij Holland’s High, jouw toegangspoort tot de exclusieve ervaring van Royal Queen Seeds’ Cherry Pie Auto. Stel je een reis voor die de schoonheid van de natuur moeiteloos koestert, waar bloesems tijdloze elegantie onthullen, en smaken dansen in een heerlijke symfonie. Cherry Pie Auto is niet zomaar een variëteit; het is een botanische metgezel die vreugde brengt bij elke teeltstap. Doe met ons mee in deze zintuiglijke verkenning waar de aantrekkingskracht van Cherry Pie Auto wacht bij Holland’s High. Verwen jezelf in de harmonie van de schoonheid van de natuur en smaakvolle geneugten met Cherry Pie Auto!

Koester de Natuurlijke Schoonheid met Cherry Pie Auto Groei en Unieke Kenmerken

Begin aan een moeiteloze teeltreis met Royal Queen Seeds’ Cherry Pie Auto, een variëteit die is ontworpen om gemakkelijk te gedijen. Dit zelfbloeiende wonder brengt gemak naar voren en is daarmee een ideale keuze voor kwekers van alle niveaus. Vanaf een klein zaadje zie je hoe Cherry Pie Auto evolueert tot een compacte en stevige plant met weelderig groen blad. Deze indica-dominante schoonheid vereist minimaal werk maar belooft maximale resultaten. Met zijn veerkracht en aanpassingsvermogen wordt Cherry Pie Auto een botanische metgezel die de schoonheid van de natuur in de loop van de tijd onthult. Ontdek de vreugde van het kweken van Cherry Pie Auto, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High.

Bloeiende Pracht, Royal Queen Seeds Cherry Pie Auto’s Tijdloze Uiterlijk

Geniet van het visuele spektakel van Royal Queen Seeds’ Cherry Pie Auto terwijl het transformeert tot een tuin van tijdloze elegantie. Met een snelle bloeitijd van 7-9 weken versnelt dit zelfbloeiende wonder door zijn bloeifase, waarbij dichte, met hars bedekte knoppen worden geproduceerd die glanzen van kracht. Het uiterlijk van de variëteit getuigt van zijn genetische finesse, met een symfonie van kleuren variërend van levendige groenen tot diep paars. Cherry Pie Auto staat als een visueel meesterwerk, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die een esthetisch plezierige en tijdefficiënte teeltervaring zoeken. Laat je onderdompelen in de pracht van Cherry Pie Auto, exclusief bij Holland’s High.

Royal Queen Seeds Cherry Pie Auto’s Smaakvolle Geneugten

Verwen je zintuigen met een culinair genot met Royal Queen Seeds’ Cherry Pie Auto variëteit, een zintuiglijke reis die smaakpapillen prikkelt en de reukzin betovert. Geniet van de heerlijke fusie van blauwe bessenzoetheid, hints van snoep en een uitbarsting van fruitige goedheid. Cherry Pie Auto behaagt niet alleen het gehemelte maar vult ook de lucht met een betoverende geur, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat voor liefhebbers. Onderscheiden door zijn unieke smaakprofiel verhoogt Cherry Pie Auto de cannabiservaring, waardoor elke inhalatie een viering wordt van verfijnde smaken en aroma’s. Laat je onderdompelen in de smaakvolle symfonie, exclusief bij Holland’s High.

Indica-Verheven Gelukzaligheid met Cherry Pie Auto’s 30% Sativa en 70% Indica Harmonie

Bereid je voor op een zalige ontsnapping met de Royal Queen Seeds Cherry Pie Auto variëteit, een indica-dominant meesterwerk met 30% Sativa en 70% Indica genetica. Terwijl je jezelf verwent, ervaar een gebalanceerde euforie die de geest voorzichtig verheft terwijl het lichaam fysiek ontspant. De effecten van Cherry Pie Auto bieden een harmonieuze mix, geschikt voor verschillende gelegenheden. Ideaal om te ontspannen na een lange dag, biedt deze variëteit een evenwichtige rookervaring die voldoet aan verschillende voorkeuren. Laat je onderdompelen in de indica-verheven gelukzaligheid van Cherry Pie Auto, exclusief bij Holland’s High.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

90 – 175g/plant

Hoogte binnen: No selection

60 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 9 Weken

Genetische achtergrond: No selection

Cherry Pie x Granddaddy Purple Auto

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Gebalanceerd, Stimulerend

Smaak: No selection

Blauwe Bessen, Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cherry Pie Auto” te beoordelen