Green Crack Punch

12.0080.00

Green Crack Punch is de definitie van tegenpolen die elkaar aantrekken. Eén van de ouders, Purple Punch die Indica dominant is, geeft kalmerende en rustgevende effecten. De andere ouder, Green Crack die dan weer Sativa dominant is, geeft je energie een ware boost. Koop Green Crack Punch Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Deze actieve hybride levert een energieke boost aan je lichaam, ziel en geest. Met een zwakke neiging om een ​​Sativa-dominant te zijn, betaalt deze mooie dame de kweker terug met een mentale buzz die ervoor zorgt dat je de dag zonder belemmeringen doorkomt. Of je nu vastzit aan een enorme werkdruk of thuis dingen te doen hebt, deze soort zal je helpen om er op een natuurlijke manier doorheen te gaan. De soort kan je beide werelden van Sativa schenken. Noem dat maar gerust een dubbele klap!

Hoe Groeit de Green Crack Punch?

Binnen en buiten haalt deze dame zelden 200 cm maar dat hangt uiteraard af van de weersomstandigheden of de lichtsterkte in de ruimte. Ze is hardcore, wat betekent dat ze niet al te veel aandacht nodig heeft. Voor beginnende kwekers laat ze je de kunst langzaam leren. Ze straft je niet als ze wat minder aandacht krijgt. Buiten kan deze dame tussen de 180 en 220 cm hoog worden. Na 8 tot 9 weken bloei krijg je 550 tot 600 gram per plant terug.

Als ze binnen wordt gekweekt, wordt deze dame ongeveer 90 tot 160 cm hoog. Ze zou je een oogst opleveren van zo’n 450 tot 500 gram per vierkante meter. Het is het meest geschikt voor binnenkweek, waar u de elementen kunt beheersen. Haar THC ligt rond de 20%, wat het gemiddelde is onder haar leeftijdsgenoten.

Bloei van de Green Crack Punch

Haar bloemen stralen met levendige roze en oranje tinten – een kleurrijke presentatie van de cerebrale kracht die wacht. De compacte toppen zullen mooi boven de grijsgroene toe roodachtige bladeren prijken en glinsteren van de ijzige kristallen.

Smaak en Geur

Haar aroma’s zijn net zo opwindend als de smaak. Je zult genieten van geuren van verfrissende citrus die evolueren naar hints van zoete druif en bosbessen. Ze heeft ook een ongelooflijke egaliteit in haar smaak, uitstekend geschikt voor mensen wiens keel vaak geïrriteerd is door de rook.

Effecten na het Roken

Deze dame is een hybride die zich concentreert op mentale rust voordat ze overgaat in vermoeide ledematen. Terwijl ze de uitgeputte geest aanmoedigt om te werken, ervaar je een gevoel van inspiratie en verjonging. Het duurt veel langer voordat het Indica-gedeelte begint te werken en je lichaam overneemt. Op deze manier kun je genieten van de cerebrale high voordat je gedwongen wordt om te gaan liggen.

Hoewel het niet ideaal is voor ernstige medische problemen, kan Green Crack Punch mensen verlichting bieden. Van de geboden euforie is bekend dat het mentale problemen bestrijdt. Het helpt bij het bestrijden van depressie, stress, fobieën en angst.

Onnodig te zeggen dat de hoeveelheid die je zou moeten consumeren, best gecontroleerd gebeurt. Vooral als men het gebruikt om met de aandoening om te gaan. De gevoelloosheid die later de spieren overspoelt, kan een chronische pijnstiller zijn. Het moet met respect worden geconsumeerd tijdens de avonduren of in het weekend, aangezien de euforie eindigt in een lichamelijke high.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

90 – 160 cm

Hoogte buiten: No selection

180 – 220 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Green Crack x Purple Punch

Effect: No selection

Euforisch, Kalmerend

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Crack Punch” te beoordelen