Green Gelato

13.5090.00

Een stimulerende, super hartige soort die niet mag ontbreken in je must-haves. Het is een product van twee zeer krachtige en gerespecteerde cannabissoorten. Een mix van Thin Mint Cookies en Sunset Sherbet, die door heel wat gebruikers als favoriet aangeduid worden. Het is een combinatie die alleen te vergelijken is met het mengen van twee hoogwaardige ijssmaken. Koop Green Gelato Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Deze soort komt oorspronkelijk uit de San Francisco Bay area. Cannabis-diehards beweren dat dit het begin is van het nieuwe dessert-cannabistijdperk. Het lijkt er sterk op dat soort de nieuwe koningin van de woestijnwiet is. Van #33 bleek Larry Bird ideaal te zijn voor Green Gelato in de zoektocht naar een pure hybride combinatie. Green Gelato kwam naar voren als het krachtigste en meest hartige resultaat. Deze dame is niet alleen een favoriet, maar ook een prijswinnaar – ze werd benoemd tot beste nieuwe Europese soort voor 2019.

Groei en Opbrengst van Green Gelato

Green Gelato is niet echt een gemakkelijke soort om te kweken. Het vraagt ​​om bijzondere omstandigheden zoals een constante aanvoer van de juiste temperatuur. Hierdoor is Green Gelato meer ideaal voor binnenkweek, waar je de omstandigheden gemakkelijk kunt manipuleren.

Als ze binnen wordt gekweekt, zal ze na de bloei tussen 8 en 10 weken 80 tot 120 cm hoog worden. Ze zal je zeker belonen met een opbrengst van zo’n 500 tot 700 gram per vierkante meter. Buiten wordt ze groter met een gemiddelde hoogte van 150 tot 120 cm. De opbrengst is ongeveer 800 gram per plant, waardoor het een van de meest producerende soorten is.

Bloei van de Green Gelato

Green Gelato produceert zeer aantrekkelijke en schattige toppen. Ze zijn compact en dik terwijl ze zwaarder lijken dan het werkelijke gewicht. Ze heeft oranje stampers die de weelderige bladeren laten knallen. De paarse tinten zie je verschijnen naarmate de bloei vordert en toont dat deze soort toppen van topkwaliteit heeft.

Smaak en Geur

De eerste geur die je raakt als je de joint of bong aansteekt, is citrus. Hoewel de geur fruitig is, kun je hem niet op een specifieke groep pinnen. De voorouders van de soort van Sunset Sherbet is duidelijk aanwezig. Het bevat tal van tonen van cake en dennen. De smaak van deze koningin is net dezelfde als haar geur. Het opvallende kenmerk is de zachtheid van de rook waarin de smaak van pijnboom en cake worden duidelijker worden.

Effecten van Green Gelato

Bij deze soort aarzelt de high niet om aan te kloppen. Onmiddellijk ervaar je bij het inhaleren van je eerste trek, een golf die aanvoelt als een klop op je hoofd. Sommige gebruikers beweren dat ze de rush al ervaren nog voordat ze uitademen. Het neemt je mee op een rit waarbij je horizon en omgeving zich uitstrekken en veranderen. Het past lichtjes en langzaam je scherpzinnigheid aan. Je zult een zoem in je hoofd ervaren met een golf van diepe gevoelens. Plots verliest je lichaam het verlangen om te bewegen en je wordt aan je bank geplakt. Het is behoorlijk trippy, voelt THC-beladen aan en spoort je aan tot een verhoogd bewustzijn.

Het vermogen van Gelato om het lichaam te ontspannen en geluk op te wekken, geeft medische voordelen. Het verlicht gemakkelijk pijn en gebruikt tegelijkertijd de euforie die de natuur geeft om PTSS en angst te bestrijden. Het is het meest geschikt voor gebruik in de avond.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

27%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

150 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Sunset Sherbet x Thin Mint Girl Scout Cookies

Effect: No selection

Helder, Lichamelijke Ontspanning

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Mint, Peper, Vanille

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Gelato” te beoordelen