Medusa F1

16.00110.00

Wie op zoek is naar grote planten met ongelofelijk lekkere geuren en smaken, zal Medusa F1 graag toevoegen aan zijn/haar kweekruimte of tuin. Royal Queen Seeds bracht de nieuwste F1 Hybrid-serie uit. Koop nu Medusa F1 wietzaden van Royal Queen Seeds op onze HollandsHigh website.

Haar afkomst situeert zich in de lijn van Sugar Magnolia en American Beauty. De eerste staat bekend als een stevige Indica met een zoete smaak, de tweede is een meer fruitige hybride met een snelle bloei.

Groeifase van de Medusa F1 Hybride

Deze autoflowering dame groeit uit tot een grote plant die lange en sterke takken draagt. De ruimte tussen de noden is tamelijk groot en dat creëert een open plant. Haar maximum hoogte ligt tussen 80 en 85 cm, wat voor een autoflower niet ongewoon is. Wel even opletten met de luchtvochtigheid want ze is wel een beetje onderhevig aan Botrytis of grauwe schimmel. Dit is een parasiet die zowel kiemplanten als alle andere delen van planten kan aantasten.

Bloeifase van de Medusa F1 Hybride

Deze soort heeft 72 dagen nodig, na het ontkiemen van het zaadje, om uit te groeien tot een volwassen plant. Haar bloeitijd zelf duurt slechts 42 tot 45 dagen. Haar sterke genen zorgen ervoor dat de plant ontelbare vette toppen krijgt, die zeer gemakkelijk te knippen zijn.

Hoe is de smaak van de Medusa F1?

Door haar verscheiden concentratie aan terpenen is Medusa F1 een soort die lekkere geuren verspreidt. Naast subtiele toetsen van verse vruchten, bessen en zure diesel, zullen verse munt en peper de absolute finishing touch geven aan het smakenpalet. De smaak van deze dame is voor veel liefhebbers doorslaggevend bij het maken van hun keuze.

Effecten van het roken van de Medusa F1

In de compacte toppen die bedekt zijn met trichomen zit een hoog percentage aan THC en CBG. De aanwezigheid van hoge concentraties aan terpenen als myrceen, ocimeen, farneseen en caryofylleen staan garant voor een zwaar effect bij het roken van Medusa F1. Mycreen en farneseen zorgen ervoor dat elke spier in je lichaam heerlijk ontspant terwijl ocimeen je een opgewekt, gemotiveerd en creatief gevoel geeft. Een prima soortje om te roken wanneer je last hebt van stress!

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Hoogte: No selection

60 – 75 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

9-10 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Sugar Magnolia x American Beauty

Effect: No selection

Creatief, Fysiek ontspannend, Gebalanceerd, slaperig

Smaak: No selection

Blauwe Bessen, Diesel, Fruitig, Mint, Peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medusa F1” te beoordelen