Apollo F1

15.50105.00

Apollo F1 stamt rechtstreeks af van inteelt lijnen van Lemon, Black Domina en Sugar Magnolia. Dit maakt van deze soort een topper die al je zintuigen streelt en prikkelt op een ongekende manier. De nieuwste Apollo F1 cannabiszaadjes van Royal Queen Seeds zijn nu verkrijgbaar bij HollandsHigh. Koop nu de nieuwste F1 Hybride zaden van Royal Queen Seeds op onze HollandsHigh website.

Deze robuuste autoflowering indica stamt af uit een lange lijn met wietsoorten die puur hybride zijn. Apollo F1 is een topsoort als het gaat om autoflowering hybriden met haar sterke bouw en overheerlijke aroma’s.

Groei en structuur van de Apollo F1

Apollo F1 is een robuuste tante die de bekende en compacte structuur heeft die typisch is voor een hybride met overwegend Indica genen. Ze groeien uit tot een gemiddelde hoogte waarbij ze veel compacte takken aanmaken die in een minimum van tijd vol zitten met donkergroene bladeren en dikke ijzige toppen. Deze soort is prima geschikt voor telers met een kleine kweekruimte.

Bloeitijd en oogst

Als autoflower gaat Apollo F1 automatisch bloeien en zal ze klaar zijn voor de oogst, na een korte levenscyclus die ongeveer tachtig dagen duurt. Naar de oogsttijd toe, zie je een prachtig schouwspel met toppen die zwellen en compacter worden, terwijl de plakkerige trichomen elke knop in sneltempo overwoekeren. Je kunt je verwachten aan een oogst waarbij je gaat stralen van trots en geluk als je al de afgeknipte bloemen door je vingers laat gaan.

Smaak en geur

Zijn de bloemen goed gedroogd, dan zullen ze je trakteren op een heerlijk vers aroma. Een frisse geur van dennen, gecombineerd met kruiden en een vleugje verkwikkend citrus komen samen met vanille en lavendel. Een ware smaakbom die doet denken aan moderne wietsoorten als Cookies en andere soorten met roots in Amerika.

Effecten en gevoel van de Apollo F1

Apollo F1 is een verzameling van cannabinoïden en terpenen. Ze bevat een hoog percentage aan THC en terpenen met klinkende namen als mycreen, linalool, caryofylleen enz. Al deze stofjes samen zorgen voor mooi uitgebalanceerde effecten die typerend zijn voor hybrides van topkwekers. Als eerste ga je een sterk ontspannend fysiek gevoel ervaren waarbij je lekker loom wordt maar niet in die mate dat je ergens wil blijven liggen. Heel gauw daarna voel je een kick die je motiveert en je geest stimuleert. Hierdoor ga je je eindeloos kunnen bezighouden met creatieve bezigheden terwijl je gedachten maar blijven doorgaan met creatief denken. Een prima soort voor kunstenaars, schrijvers, dichters, schilders enz.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte: No selection

60 – 75 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

10 – 12 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Lemon x Black Domina x Sugar Mangolia

Effect: No selection

Creatief, Fysiek ontspannend, Motiverend, Rustgevend

Smaak: No selection

Citrus, Dennen, Kruidig, Lavendel, Vanille

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Apollo F1” te beoordelen