Royal Runtz

9.5070.00

Verwelkom deze premium cannabissoort uit de Verenigde Staten van Amerika in je kweekruimte. Met bank hangende, verbluffende en rijke smaakprofielen zal ze zeker één van je favorieten worden. Ze levert THC-gehaltes die je nergens anders zo snel zult vinden. Probeer een paar trekjes van haar rook en kijk hoe snel en goed ze je zal verwennen. Zet je schrap voor een wilde rit! Koop Royal Runtz Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh!

Kwekers uit Noord-Amerika staan ​​op de cannabiskaart dankzij hun geniale creaties van enkele van de meest krachtige soorten. De veredelaars van Royal Queens Seeds dachten dat ze dit met gemak konden evenaren met genetica uit de VS. Ze begonnen met Gelato en Zkittlez. Beide zijn THC-beladen en zijn erg lekker. Na talloze kruisingspogingen selecteerde men de beste genetica en creëerden ze deze 50% Indica en 50% Sativa.

Groei en Opbrengst van Royal Runtz

Met sterke, duurzame genetica die haar ondersteunt, bereikt Royal Runtz zowel gemiddelde hoogten als gewenste opbrengsten, zowel binnen als buiten. Ze heeft niet veel aandacht nodig, maar het kweken van gezelschapsplanten om ongedierte te bestrijden kan de opbrengst verbeteren.
Binnen wordt ze 100 tot 130 cm hoog en produceert ze 450 tot 500 gram per vierkante meter aan gedroogde toppen. Buiten wordt ze 90 tot 130 cm hoog en zal ze de kweker belonen met 400 tot 450 gram gedroogde toppen per plant.

Bloeitijd van Royal Runtz

Deze dame heeft een bloeiperiode nodig van 9 weken tot de toppen helemaal bedekt zijn met glinsterende trichomen. Rond half oktober is ze klaar voor de oogst.

Smaak en Geur

THC is niet het enige wat deze dame in overvloed heeft. Daarnaast komen er meer terpenen bij die de gebruikers naar meer doen verlangen. Haar terpenen verrassen je vanuit alle geur- en smaakhoeken. Haar scherpe aroma zal je neusgaten pleasen met tonen van fruitigheid die doen denken aan een heerlijke fruitsalade. Even later worden ook je smaakpapillen ondergedompeld in een massage van zoete snoepjes, net zoals het aroma.

Effecten na het Roken

Royal Runtz is op verschillende manieren een echte bitch. Met een THC-gehalte van 27% zal ze de gebruiker zeker om de oren slaan. Het is bekend dat ze je de kosmos in stuurt met slechts één enkel trekje van haar rook. Voor meer ervaren gebruikers zal een golf van creativiteit de geest overspoelen. Het effect houdt aan, aangezien een blunt van Royal Runtz een ervaren gebruiker urenlang zalig kan houden voordat hij langzaam afdrijft.

Voor beginnende gebruikers zal ze een enorme klap toebrengen zodra ze een paar trekjes nemen. Vanwege de lichamelijke high die de soort geeft, is het ook bekend dat ze een aantal medische toepassingen heeft. Het is bekend dat ze pijn, ontstekingen en irritaties helpt verlichten. Gebruik je haar, dan kun je ook genieten van haar rook, waarna je met zekerheid na een tijdje in slaap zult vallen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

27%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

90 – 130 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 180 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Midden Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Gelato x Zkittlez

Effect: No selection

Euforisch, Opbeurend

Smaak: No selection

Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Runtz” te beoordelen