Wedding Crasher

13.5090.00

Een feestje of bruiloft gemist? Maak je maar geen zorgen meer. Met Wedding Crasher beleef je het feest wanneer het jou uitkomt. Ze is een diep opbeurende soort die je zal aanmoedigen om de dansvloer over te nemen en enkele van je beste moves te laten zien. Koop Wedding Crasher Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh!

Deze dame is een soort voor overdag die geweldig is bij verschillende bezigheden en evenementen. Creatievelingen vinden haar nuttig omdat ze een mentale boost geeft en de nodige energie om zich te concentreren en creatiever te zijn.
Om zo’n schoonheid te creëren, hebben veredelaars bij Royal Queens Seeds twee bekende heerlijke soorten gehybridiseerd; Weddingcake voor de zoetheid en Purple Punch voor de rijke terpenen. Na talloze pogingen om te mixen, kwamen ze met Wedding Crasher, een soort van 55% Sativa en 45% Indica.

Hoe Kweek ik de Wedding Crasher?

Wedding Crusher valt ergens in het midden tussen gemakkelijke en moeilijke soorten om te kweken en te beheren. Ze wordt wel groter, wat betekent dat je ruimte nodig hebt om succesvol te worden met deze mooie dame. Toch doet ze het zowel binnen als buiten goed. Ze geeft je de gewenste resultaten aan het einde van haar bloeiperiode.
Als kamerplant zal Wedding Crusher een hoogte bereiken van ongeveer 150 tot 180 cm. Haar rendement zou rond de 450 tot 500 gram per vierkante meter liggen. Als ze buiten wordt gekweekt, wordt ze ongeveer 160 tot 200 cm hoog. Ze zal de kweker belonen met 550 tot 600 gram per plant.

Bloeitijd van de Wedding Crasher

Deze mooie dame heeft een bloeiperiode van 9 tot 10 weken nodig en zal eind oktober klaar zijn om te oogsten.

Smaak en geur van Wedding Crasher

Vanaf het moment dat ze op het toneel verschijnt, zal deze dame haar heerlijke geuren verspreiden. Haar plakkerige bloemen hebben een unieke geur van druiven met een vleugje vanille. Wanneer de toppen zijn gedroogd, afgebroken en gerookt, geniet je van de subtiele maar zoete rook met een nasmaak van bessen.

Effecten na het Roken

Met Wedding Crasher is het leven een het feest. Zodra je haar rook inhaleert, begin je te voelen dat je gemoedstoestand verbetert en je overspoeld wordt door geluk. Je begint joviaal te worden, en met een verlangen om op te staan ​​en wat danspasjes te laten zien. Euforie neemt het over als je je ontspannen begint te voelen. Je verlangen om te bewegen verdwijnt als je als een koning in de bank wegzakt.

Wedding Crasher is een perfecte soort voor overdag waar je met vrienden van kunt genieten. Sterker nog, je kunt haar op je eigen tijd gebruiken om je in je element te krijgen. Creatievelingen zullen genieten van een buitensporige creativiteit die ze kunnen bereiken onder invloed van deze dame. Personen die te maken hebben met een laag zelfbeeld en een somber humeur zullen genieten van de energie die deze soort hen geeft.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

150 – 180 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Wedding Cake x Purple Punch

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, lachen

Smaak: No selection

Fruitig, Vanille

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wedding Crasher” te beoordelen