Shogun

10.0075.00

Op zoek naar Sativa-soorten met een hoog THC-gehalte en enorme opbrengsten? Probeer Shogun, een cannabissoort ontwikkeld door de kwekers van Royal Queens Seeds. Deze dame zit boordevol hoge THC-niveaus, hoge opbrengsten voor de kweker en een CBD-gehalte van gemiddeld niveau. Ze prikkelt de aandacht en is uitermate geschikt voor personen die langdurig actief zijn. Koop Shogun Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Shogun is het product dat verkregen werd uit twee beroemde en gerespecteerde soorten. Kwekers bij Royal Queens Seeds kozen Amnesia Haze vanwege haar THC-gehalte, enorme opbrengsten en Sativa-genetica. Ze hebben ook Royal Gorilla-genetica in de mix gebracht vanwege de afkomst van soorten met een topkwaliteit. Het heeft enorme THC-niveaus en een genetische balans van Sativa en Indica. Terwijl Shogun het grootste deel van de Amnesia Haze Sativa-genetica gebruikt, worden haar THC-niveaus van beide ouders geërfd.

Groei en Opbrengst

Shogun is een normale fotosynthese soort zonder autoflowering genetica. Ze is gemakkelijk te kweken en te beheren. Beginners zullen haar graag gebruiken om de kunst en het ambacht van het kweken van cannabis aan te leren, aangezien het weinig aandacht vereist en deze dame haar kweker goed zal belonen. Hoewel het een beetje moeite kost om haar van voedingsstoffen te voorzien die betere resultaten opleveren. Ze is een winterharde soort die zowel binnen als buiten de gewenste opbrengsten geeft.
Als kamerplant wordt Shogun 90 tot 140 cm hoog. Ze geeft de teler een rendement van 550 tot 600 gram per vierkante meter. Als fotoperiode zal een lamp van 600 W een grote rol spelen bij het geven van grotere opbrengsten en een betere kwaliteit. Als buitenplant wordt ze 150 tot 190 cm hoog en geeft ze een opbrengst van 650 tot 750 gram per plant.

Bloeitijd van Shogun

Deze imposante dame heeft een bloeiduur van 11 weken en is eind oktober klaar om geoogst te worden.

Smaak en Geur van Shogun

Shogun erft, zoals alle hybriden, haar smaken en aroma’s van haar oudersoorten. Zodra je wat van deze mooie dame aansteekt, zul je citrus- en aardse geur-zand-smaken tegenkomen. Je neusgaten en smaakpapillen worden heerlijk gemasseerd door de smaken die vergezeld gaan van sporen van dennen.

Effecten na het Roken van Shogun

Shogun dankt haar naam aan de klassieke Japanse krijgers. Haar kwekers vonden het passend om haar zo te noemen vanwege haar focus en ongebreidelde kracht die vergelijkbaar is met die van Japanse krijgers. Enkele ogenblikken nadat je een hijs van deze koningin hebt genomen, spoelt een golf van alertheid en verhoogde focus door je hele lichaam. Je lichaam wordt gedompeld in een vredige staat waarin je onverschrokken bezig kunt zijn met je dagelijkse werk.

Voor mensen die een periode van stresserend werk en deadlines tegemoet gaan, zal het nuttig zijn om haar in je voorraad te hebben. Schrijvers en creatievelingen stellen haar gelijk aan het drinken van koffie. Ze is ook ideaal voor gebruik vóór een aantal fysieke activiteiten, zoals joggen, skaten en yoga. Haar effecten brengen je in een staat van buzz en flow. Bovendien is bekend dat Shogun enkele medicinale voordelen heeft. Het is bewezen dat ze pijn verlicht, vooral chronische pijn. Mensen die last hebben van stress en een slecht humeur zullen haar opbeurende high ook erg nuttig vinden.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

90 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

150 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Eind Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Amnesia Haze x Gorilla Glue 4

Effect: No selection

Helder, Kalmerend, lachen, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Pijnboom, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shogun” te beoordelen