Trainwreck

9.5070.00

Betreed het betoverende rijk van Royal Queen Seeds, waar de Trainwreck variëteit heerst als een genot voor de cannabiskenner. Stel je een reis voor die begint met een klein zaadje, evolueert tot een botanisch meesterwerk, en culmineert in een buitengewone rookervaring. Sluit je aan bij ons om de mysteries van groei te ontrafelen, te genieten van de pracht van bloemen, te proeven van een zintuiglijke symfonie van smaken, en te navigeren door het doolhof van effecten gecreëerd door de fusie van 90% Sativa en 10% Indica genetica. Maak je klaar om de samensmelting van kracht en stijl te verkennen met de Trainwreck variëteit, je paspoort voor een onvergetelijk cannabisavontuur wacht op je bij Holland’s High!

Groei en Kenmerken en een Onthulling van de Reis van Zaad tot Oogst

Duik in een kweekavontuur met de Trainwreck variëteit van Royal Queen Seeds, een heerlijke en robuuste wietsoort die een moeiteloze groeireis belooft. Deze variëteit gedijt tot een levendige plant, bereikt een gematigde hoogte en is ideaal voor zowel binnen- als buitenkweek. Naarmate het zich ontwikkelt van zaad tot oogst, aanschouw je zijn veerkrachtige natuur en consistente groeipatronen. Met een bloeitijd van 9-10 weken toont deze variëteit zijn veerkracht en aanpassingsvermogen, waardoor het een favoriet is onder kwekers die streven naar een moeiteloze kweekervaring. Of je nu een ervaren kweker bent of een beginner, de Trainwreck variëteit van Royal Queen Seeds is een genot om te koesteren.

Bloeiende Schoonheid met Trainwreck’s Prachtige Uiterlijk en Verlengde Bloeitijd

Bewonder de betoverende schoonheid van de Trainwreck variëteit van Royal Queen Seeds terwijl deze bloeit tot een spektakel van groene elegantie. Met een bloeitijd die zich uitstrekt over een geduldige 9-10 weken, neemt deze variëteit de tijd om zich te ontwikkelen tot een weelderig en harsachtig meesterwerk. Tijdens de bloeifase zie je de opkomst van dichte, plakkerige toppen versierd met een genereuze laag trichomen, wat de potentie van de variëteit weerspiegelt. Het uiterlijk van Trainwreck is een getuigenis van de zorgvuldige aandacht die is besteed aan zijn teelt, wat zorgt voor een visueel verbluffende opbrengst die zowel kwekers als fijnproevers in verwondering zal achterlaten.

Zintuiglijke Symfonie met Trainwreck’s Citrus, Kruiden, Munt, Den Aroma’s en Smaak

Verrijk je zintuigen met de Trainwreck variëteit van Royal Queen Seeds, een aromatisch meesterwerk dat de smaakpapillen prikkelt en de reukzin betovert. Geniet van de symfonie van smaken, met prominente tonen van citrus, kruidige ondertonen, verfrissende munt en een vleugje aardse den. De Trainwreck variëteit behaagt niet alleen het gehemelte maar vult ook de lucht met een heerlijke geur die blijft hangen, waardoor elke rookervaring een zintuiglijke reis wordt. Laat je onderdompelen in het rijke en gevarieerde profiel van geuren en smaken, terwijl de Trainwreck variëteit van Royal Queen Seeds een cannabiservaring levert zoals geen ander.

Sativa-Dominantie Ontketend met Trainwreck’s 90% Sativa en 10% Indica Effecten

Bereid je voor op een geestverruimende ervaring met de Trainwreck variëteit van Royal Queen Seeds, een krachtpatser met 90% Sativa en 10% Indica genetica. Ontsteek je creativiteit en focus terwijl de sativa-dominantie het podium betreedt en een opbeurende en energieke high levert. Omarm de subtiele indica ondertonen die voor een vleugje ontspanning zorgen, waardoor een goed uitgebalanceerde en plezierige rook ontstaat. Perfect voor dagelijks gebruik levert de Trainwreck variëteit een euforische ervaring die de geest opbeurt en gebruikers een gevoel van zalige tevredenheid achterlaat. Ontdek de harmonieuze mix van sativa- en indica-effecten, waardoor de Trainwreck variëteit een ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een goed afgeronde en verkwikkende cannabiservaring.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

650 – 700 g/plant

Hoogte binnen: No selection

100 – 150 cm

Hoogte buiten: No selection

150 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Mexican x Thai x Afghan

Effect: No selection

Creatief, Euforisch, Stimulerend

Smaak: No selection

Citrus, Dennen, Kruidig, munt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trainwreck” te beoordelen