Apollo Black Cherry Fem

20.0060.00

Deze prima uitgebalanceerde hybride soort, die voortkomt uit een colab met Humboldt Seeds en Seedstockers, voelt zich zowel binnen als buiten in haar sas. Apollo Black Cherry Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Apollo Black Cherry Fem is een perfecte mengeling van Apollo 13, Black Cherry Cheesecake en Cherry AK47. Ze maakt kleurrijke vurige bloemtoppen aan en heeft net dezelfde geur als een mand kersen. Haar high werkt ontspannend maar houd je niet aan de bank gekluisterd zodat je deze Apollo Black Cherry op elk moment van de dag kunt roken.

Groei en eigenschappen

De zaden van Apollo Black Cherry ontkiemen altijd en groeien in korte tijd uit tot sterke zaailingen. Tijdens de groei maakt ze brede, donkergroene bladeren aan en ontwikkelen zich een stevige hoofdstam en sterke zijtakken. Ze leent zich graag voor toppen en LST, vooral indien je dit doet tijdens de eerste weken van haar groeiperiode. Ontbladeren en andere trainings- en snoeitechnieken kunnen de oogst nog vergroten. Ze is zowel geschikt voor binnen-, buiten- en kasteelt.

Bloei en oogst van de Apollo Black Cherry Fem

Doorgaans heeft deze soort 9 weken bloeitijd nodig om een aanzienlijke oogst te leveren. Dit varieert uiteraard en is afhankelijk van de technieken die je gebruikt en van de opstelling. Tegen de oogsttijd aan zul je zien dat Apollo Black Cherry bomvol staat met kleverige en heldergroene bloemen die vuurrode stampers dragen met ontzettend mooie donkere tinten.

Hoe smaakt de Apollo Black Cherry Fem?

Het aroma van deze soort is hoofdzakelijk zwarte rijpe kersen met tonen van aarde en een kruidenboeket. Een zeer smakelijke zoete wiet om te roken en/of te vapen.

Effecten na het roken van Apollo Black Cherry Fem

Apollo Black Cherry zal je tijdens het roken of vapen verwennen met een ontspannende, uitgebalanceerde high door haar unieke mengeling van terpenen. Het percentage aan THC, 14 tot 22% zal je een aangename langdurige roes geven terwijl je wel alert blijft. Rook je meer dan je gewend bent, dan is ze een prima middel om heerlijk van te slapen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Apollo Black Cherry Fem” te beoordelen