BCN Power Plant Auto

6.5019.50

Deze Autoflower klassieker staat bekend om extra grote oogsten en een ontzettend aangename high. BCN Power Plant Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

BCN Power Plant Auto is een Autoflower variant van de gewaardeerde PP phenotype die in Barcelona geselecteerd werd en voor uitzonderlijk sterke wiet zorgde. Het is een makkelijk te kweken plant die ook voor beginners zeer geschikt is en zeer aantrekkelijk is voor kwekers die een bijzonder soort willen met een unieke high.

Groei en onderhoud van de BCN Power Plant Auto

BCN Power Plant gefeminiseerde zaden zijn Sativa dominant en geven grote krachtige planten. Ze zijn heel makkelijk te onderhouden en hebben geen speciale eisen wat voeding betreft. Gezonde potgrond, een goede lichtcyclus, op tijd en stond water en veel liefde is meer dan genoeg voor deze dame om uit te groeien tot een stevige wietplant.

Bloei en opbrengst

Eens de plant aan haar bloeiperiode begint heeft ze nog acht weken nodig om klaar te zijn voor de oogst. Buiten geplant zal deze dame tegen het eind van de zomer klaar zijn om geknipt te worden.

Smaak en kenmerken

De genetica van BCN Power Plant Auto is dezelfde als het organoleptische profiel van haar voorouders en levert uitgesproken aards aroma’s met kruidige accenten. De smaak heeft dezelfde kenmerken als het aroma maar met een pittig kantje.

Effecten na het roken van BCN Power Plant Auto

BCN Power Plant Auto heeft actieve cannabinoïden bevat en je kunt je verwacchten aan een ontspannende en tegelijk stimulerende high. Met een THC gehalte van 14 tot 22% ligt het er aan welke dosering je het beste gebruikt. Heb je een fenotype met 22% en ben je beginnend roker, dan is het wel even oppassen geblazen. Een prima soortje om overdag te roken als je al langer bekend bent met het gebruiken van cannabis.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa 75% Indica 25%

Effect: No selection

Actief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BCN Power Plant Auto” te beoordelen