Gelato 41 Fem

15.0045.00

De Gelato 41 Fem-zaden geven je een zeer grote oogst en dit maakt haar tot één van de beste allround hybride soorten die ooit door Seedstockers is uitgebracht. Gelato 41 Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Gelato-genetica is één van de beste en stabiele genetica en ligt aan de basis van Gelato Fem. Ze is een zoete indica wiet die familie is van de Sherbets, Sorbets en de Gelato’s. Deze gefeminiseerde fotoperiode plant heeft een gehalte van meer dan 20% THC en schenkt je een grote opbrengst! Zonder twijfel is dit één van de meest krachtige genetica die Seedstockers ooit heeft gevonden.

Groei en eigenschappen van de Gelato 41 Fem

Deze Indica dominante soort zal dan ook bijna alle kenmerken hebben van een goede Indica. Het zal een compacte brede struik worden met donkergroene bladeren en een dikke hoofdstengel waarop een grote vaste cola uitsteekt boven de rest van de talrijke zijtakken.

Bloeitijd en eigenschappen

Gelato Fem is een gemakkelijk te kweken wietsoort en bloeit ongeveer 8 weken of 56 dagen. Deze dame gaat echt als een speer, ook al is ze geen autoflowering soort. Haar toppen zijn zeer hard en bedekt met glinsterende trichomen.

Hoe smaakt de Gelato 41 Fem?

Gelato Fem heeft een heerlijke smaak van zoet ijs en een subtiel vleugje van versgebakken vanille/chocolade koekjes. Een zeer lekkere soort om te roken en van te genieten.

Effecten na het roken

Meteen na het roken of vapen ga je voelen dat een ongelofelijk ontspannen gevoel zich van je meester maakt. Ze veroorzaakt geen couch lock zolang je er maar niet teveel van gebruikt. Doe je dat wél, dan moet je jezelf er niet over verbazen dat je een tijdje niet meer van de bank af komt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gelato 41 Fem” te beoordelen