Big Bud Fem

5.5016.50

De zadenbank van Seedstockers heeft fantastische originele zaden met dezelfde kwaliteit als de klassiekers en tegen de beste prijs. Deze gefeminiseerde Big Bud-soort is daar eentje van. Big Bud Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Big Bud Fem is één van de soorten ter wereld die heel erg gewaardeerd worden omwille van haar bijna ongeëvenaarde oogsten. Kwekers die al veel ervaring hebben in het telen van cannabis kunnen de genetica van deze soort pushen tot de max. Het is een zeer stabiele strain en waarschijnlijk één van de meest productieve in de wereld.

Groei en eigenschappen van de Big Bud Fem

Deze dame groeit snel maar wordt niet erg hoog. Ze krijgt een dikke hoofdstam en talrijke zijtakken. Gefeminiseerde zaden van Big Bud groeien en bloeien snel. Ze heeft slechts acht weken nodig om tot haar bloeiperiode te komen.

Bloeiperiode en oogst van de Big Bud Fem

Tijdens haar bloeiperiode zal ze grote, compacte toppen krijgen die dicht op elkaar gepakt zitten. Echter, deze fantastische kwaliteit heeft ook een minder kantje. De bloemen zijn zo groot en zitten zo dicht op elkaar dat ze sterk vatbaar zijn voor schimmels, vooral waar de luchtvochtigheid hoog is. Zet je de planten buiten in volle grond, dan zal de oogst samenvallen met het eind van de zomer.

Smaak en geur

Het aroma van Big Bud Autoflower ruikt naar verse wilde bloemen met ondertonen van aarde. De smaak van deze soort is gelijk aan de geur en dit zorgt voor een aangename rooksessie.

Effecten van de Big Bud Fem

Het hoge THC gehalte dat tussen 23 en 26% ligt, is niet voor iedereen geschikt. Ben je beginnend roker, dan is het toch wel even opletten geblazen met de dosering. Het effect dat ze je geeft is een volledig ontspannen lichaam en geest en een gelukzalig gevoel. Niet echt een soort om overdag te roken maar om ’s avonds van te genieten als je lui op de bank ligt met een stukje mooie muziek op de achtergrond.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Blij, Chill

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big Bud Fem” te beoordelen