Bubba Kush x PCK  

35.0065.00

Bekijk met tevredenheid hoe Bubba Kush x PCK genadig groeit van zaadjes tot toppen, met beloftevolle groei voor kwekers van alle niveaus. In slechts 7-8 weken zie je de prachtige bloei van levendige bloemen, die elk de magie van deze unieke hybride onthullen. Verwen je zintuigen met een symfonie van smaken, waaronder rijke koffie, fruitige zoetheid. Laat jezelf onderdompelen in de pure indica omhelzing van Bubba Kush x PCK, een soort die met opzet is ontworpen voor 100% ontspanning. Verrijk moeiteloos je cannabisreis met de kracht en sereniteit van Bubba Kush x PCK, nu verkrijgbaar bij Holland’s High!


Ervaar krachtige groei met Bubba Kush x PCK van Zaadjes tot Toppen!

Ontdek de robuuste ontwikkeling van de Bubba Kush x PCK soort van Ace Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Het kweken van deze bijzondere mix is een bevredigende reis, die zich ontwikkelt van zaadjes tot toppen in een redelijke tijd. Met unieke kenmerken past Bubba Kush x PCK bij kwekers van alle niveaus en garandeert het een succesvolle oogst van topkwaliteit. Zie je cannabis tuin gedijen terwijl de kenmerkende eigenschappen van Bubba Kush x PCK zich ontvouwen. Verrijk je kweekervaring met de eenvoud en kracht van deze soort.

Geniet van de schoonheid van Bubba Kush x PCK’s korte bloeitijd

Verlustig je in het visuele spektakel van Bubba Kush x PCK terwijl het de bloeifase ingaat, met een belofte van een oogst in slechts 7-8 weken. De bloemen zijn een visueel wonder, versierd met levendige kleuren en betoverende aroma’s. Bubba Kush x PCK pronkt niet alleen met een snelle bloeiperiode, maar levert ook een indrukwekkende oogst op, waardoor het een topkeuze is voor cannabisliefhebbers die efficiëntie en visuele aantrekkingskracht zoeken. Zie de schoonheid van de bloeifase, waar elke bloem een getuigenis wordt van de kracht en aantrekkingskracht van Bubba Kush x PCK.

Proef de aromatische symfonie van Bubba Kush x PCK’s smaken!

Dompel jezelf onder in de heerlijke wereld van de smaak en geurprofiel van Bubba Kush x PCK, een symfonie van rijke koffienoten, weelderige fruitigheid en subtiele muskusachtige ondertonen. Deze aromatische reis is een zintuiglijke verrukking en creëert een smaakprofiel dat zowel divers als verkwikkend is. Elke trek biedt een uitbarsting van complexiteit, waarbij de koffie en fruittonen perfect samengaan met de muskusachtige ondertonen. Verrijk je rookervaring met de rijke en diverse terpenencompositie die Bubba Kush x PCK definieert, en biedt een smaakavontuur dat het gehemelte boeit.

Omarm 100% ontspanning met Bubba Kush x PCK Indica!

Ervaar de pure indica omhelzing van Bubba Kush x PCK, een soort met 100% indica. Deze bewuste samenstelling zorgt voor een diep ontspannen high en maakt Bubba Kush x PCK een ideale keuze voor liefhebbers die een rustige en plezierige rooksessie zoeken. Of je nu een sereen avondje wilt of verlichting van stress, Bubba Kush x PCK belooft een volledige en kalmerende cannabiservaring. Verrijk je reis met de rustgevende effecten van deze uitzonderlijke soort, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Zaden: No selection

5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

Regulier

THC: No selection

17%

CBD: No selection

0.05

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Bubba Kush Katsu x Purple Pakistan Chitral Kush

Indica/Sativa: No selection

100 % Indica

Effect: No selection

Ontspannend, Plezant, Positief

Smaak: No selection

Fruitig, Koffie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bubba Kush x PCK  ” te beoordelen