Auto Malawi x NL

9.0040.00

Ontdek de magie van Ace Seeds’ Auto Malawi x NL, nu verkrijgbaar voor jouw plezier bij Holland’s High. Van zaad tot top in een handomdraai, deze soort is geschikt voor kwekers van alle niveaus en belooft efficiëntie en eersteklas kwaliteit. Met een snelle oogsttijd van 9-10 weken, aanschouw het visuele spektakel van levendige bloemen, versierd met een heerlijke mix van aardbeienyoghurt- en fruitsaparoma’s. In balans met 50% sativa en 50% indica, biedt Auto Malawi x NL een harmonieuze high en is het een topkeuze voor een plezierige cannabiservaring. Verrijk je reis met deze smaakvolle verrassing, nu verkrijgbaar bij Holland’s High!

Kweek Auto Malawi x NL, Aanschouw de Snelle Transformatie van Zaad tot Top!

Begin een moeiteloze kweekreis met Ace Seeds’ Auto Malawi x NL, verkrijgbaar bij Holland’s High! Deze opmerkelijke soort toont een vlotte overgang van zaadjes naar toppen en trekt de aandacht van zowel beginnende als ervaren kwekers. Binnen een kort tijdsbestek ervaar je de vreugde van het koesteren van deze soort terwijl deze efficiënt volwassen wordt, met de belofte van een overvloedige oogst van eersteklas cannabis. Verken het gemak en de efficiëntie van het kweken van je eigen cannabisparadijs met Auto Malawi x NL.

Bloeiende Schoonheid met 9-10 Weken tot Oogst

Verlustig je in het visuele feest dat Auto Malawi x NL is wanneer het de bloeifase ingaat, met een caleidoscoop van kleuren en geurige wonderen. Met een bloeiperiode van 9-10 weken zijn de bloemen een lust voor het oog, versierd met trichomen die potentie beloven. De soort pronkt niet alleen met een efficiënte bloeiperiode, maar levert ook een overvloedige oogst op, waardoor het een topkeuze is voor kwekers die zowel visuele aantrekkingskracht als genereuze oogsten zoeken.

Smaakvolle Symfonie, Duik in de Rijke Aroma’s van Auto Malawi x NL

Dompel je zintuigen onder in het heerlijke smaak- en geurprofiel van Auto Malawi x NL, een symfonie van aroma’s, waaronder aardbeienyoghurt en een uitbarsting van fruitsap, met hints van ananas, peer en perzik. Sommige variaties bieden houtachtige tonen, die de complexiteit van de smaak versterken. Verwen jezelf met een samengestelde mix van gerijpt hout, likeur, zoetheid, bloemige ondertonen en een harsachtige afdronk, die doet denken aan granen met honing. Verrijk je rookervaring met de diverse en rijke terpenencompositie die Auto Malawi x NL onderscheidt als een smaakvolle verrukking voor cannabisliefhebbers.

Een Evenwichtige Combinatie met 50% Sativa en 50% Indica in Harmonie bij Elke Trek!

Ervaar de harmonieuze effecten van Auto Malawi x NL, een zorgvuldig gebalanceerde soort met 50% sativa en 50% indica. Dit perfecte evenwicht zorgt voor een zalige high, waarbij de opbeurende eigenschappen van sativa samensmelten met de kalmerende omhelzing van indica. Of je nu op zoek bent naar een creatieve vonk of serene ontspanning, Auto Malawi x NL belooft een veelzijdige en plezierige rooksessie. Verhef moeiteloos je cannabisreis met de gebalanceerde effecten van deze uitzonderlijke soort, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd

THC: No selection

15%

CBD: No selection

0.05

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Old Killer Malawi x autoflowering Northern Lights

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50%

Effect: No selection

Ontspanning, Verlichtend, Mentaal, Plezant

Smaak: No selection

Aardbei, Bloemig, Kersen, Zoet, Houtachtig, Yogurt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Malawi x NL” te beoordelen