ErdPurt  

15.0065.00

Ontmoet ErdPurt, deze geweldige soort wacht op jou bij Holland’s High! Stel je voor dat je van kleine zaadjes naar geweldige toppen gaat in slechts 7-8 weken… dat is de magie van ErdPurt. Het is net alsof je je eigen kleine groene paradijs laat groeien! En raad eens? ErdPurt is helemaal chill, met die ontspannen 100% indica sfeer, perfect voor iedereen die gewoon wil relaxen en zich goed wil voelen. Bovendien heeft het een coole mix van smaken zoals gebrande koffie, den, en zelfs een vleugje braam en aardbei. Dus, als je houdt van makkelijk kweken en relaxte vibes, dan is ErdPurt je nieuwe beste maatje! Bestel nu je cannabiszaden voor snelle en wereldwijde verzending!

Ontdek de Groei en Kenmerken van ErdPurt

Kweek deze bijzondere soort van Ace Seeds die nu verkrijgbaar is bij Holland’s High. Van het bescheiden zaad evolueert ErdPurt in prachtige toppen in slechts 7-8 weken. Of je nu een ervaren kweker bent of voor het eerst begint, de groei en kenmerken van ErdPurt beloven een eenvoudige en bevredigende ervaring. Ontsluier de schoonheid van je tuin terwijl deze unieke soort een vleugje natuurlijke pracht toevoegt aan je cannabiscollectie.

Een Symfonie van Schoonheid met de ErdPurt Soort

Zie de visuele poëzie zich ontvouwen met de bloei en verschijning van ErdPurt. Versierd met betoverende bloemen bereikt deze soort zijn hoogtepunt van schoonheid tijdens de bloeiperiode van 7-8 weken. Naarmate de oogsttijd nadert, verwacht een overvloedige opbrengst, een bewijs van de succesvolle teelt van deze visueel verbluffende soort. ErdPurt brengt niet alleen visueel plezier; het transformeert je kweekruimte in een canvas van levendige kleuren en heerlijke aroma’s.

Aardse Elegantie met de Smaak en Geur van ErdPurt

Verwen je zintuigen in het rijke tapijt van smaken en geuren dat ErdPurt, een exquise soort, op je wacht. Stel je de heerlijke mix voor van gebrande koffie, den, mos, vochtige aarde, hasj en vers gemaaid gras in de groene fenotypen, met extra tonen van braam en aardbei. ErdPurt belooft een zintuiglijke reis die de essentie van de natuur vastlegt en een werkelijk verfijnde ervaring biedt voor cannabisliefhebbers.

Diepe Ontspanning bij het Roken van ErdPurt

Dompel jezelf onder in diepe ontspanning met ErdPurt, een soort met een zuivere 100% indica samenstelling. Ervaar de kalmerende effecten van ErdPurt, die een rustige en kalmerende high bieden voor cannabisliefhebbers. Of je nu ontspant na een lange dag of op zoek bent naar een moment van sereniteit, ErdPurt biedt een ervaring die diep ontspannend en zalig sereen is. Verrijk je zintuigen met de indica-dominante effecten van ErdPurt, nu beschikbaar om van te genieten bij Holland’s High.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

THC: No selection

0.03 – 16 %

CBD: No selection

0.0 3- 16 %

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

7 weken

Genetische achtergrond: No selection

Erdbeer x Purpuera Ticinensis

Indica/Sativa: No selection

100 % Indica

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend, Therapeutisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ErdPurt  ” te beoordelen