AK 020 Autoflower

20.0030.00

Als je de meer uitgebalanceerde versie van AK 47, AK 020, hebt gehad, zul je zonder twijfel verliefd worden op AK 020 autoflower. Het enige verschil tussen de twee is dat AK 020 een autoflowering soort is. Haar high wordt gekenmerkt door relaxte momenten van rust en het verminderen van stress. Ze is ook rijk aan contrasterende zoete en kruidige smaken. Koop AK 020 Autoflower wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

AK 020 is het product van drie bekende en gerespecteerde stammen. De veredelaars van Amsterdam genetics hebben de hele wereld doorkruist en hebben uiteindelijk gekozen voor een Colombiaanse, Mexicaanse en Afghaanse soort om met dit meesterwerk te komen. Ze slaagden erin om gebruik te maken van de terpeenprofielen van de oudersoort in een poging om de gewenste resultaten te krijgen

Hoe Groeit de AK 020 Autoflower?

AK 020 autoflowering heeft dezelfde groei-eigenschappen als de originele AK 020, alleen met een snellere bloeitijd. De soort kan zowel binnen als buiten geplant worden en geeft gegarandeerd het gewenste resultaat.
Als binnenplant wordt ze zo’n 150 cm hoog. Ze zal haar teler dankbaarheid tonen met zo’n 550 gram per vierkante meter te geven. Als buitenplant zal ze zo’n 200 tot 300 cm hoog worden en zo’n 400 tot 500 gram per plant opleveren.

Bloeitijd van de AK 020 Autoflower

Deze Grande dame heeft een bloeiperiode nodig van 8 tot 9 weken eer ze de volwassen leeftijd bereikt en is in oktober klaar voor de oogst.

Smaak en Geur van AK 020 Autoflower

Met drie oudersoorten erfde AK 020 een complex terpeenprofiel dat verantwoordelijk is voor haar aroma en smaak. De smaak die gepaard gaat met de veelsoortige high omvat zoetigheden en pittige smaken. Je smaakpapillen en neusgaten worden verwend door de geur van aardsheid, zuurte en worden aangevuld met een mooie Citrus invloed.

Effecten na het Roken of Vapen

AK 020 zit boordevol THC en haalt ongeveer 20%. Haar krachtige psychoactieve effecten, wanneer je haar rook inhaleert, zullen een golf van ontspanning door je lichaam sturen. Het voelt alsof je met een warme deken over je lichaam werd toegedekt. Een paar minuten later zul je je ook realiseren dat je je gelukkiger voelt, omdat bekend is dat de soort stemming verhogende eigenschappen heeft.

Het is ook bekend dat deze stemming verhogende eigenschappen van de AK 020 helpen bij het verminderen van stress. Gebruikers die spanning en angst ervaren, kunnen de stemming verhogende eigenschappen van de soort gebruiken om de omstandigheden te bestrijden. Ze overweldigt het lichaam op geen enkele manier, waardoor ze de perfecte optie is om ’s avonds te gebruiken terwijl je aan het chillen bent of geniet van je favoriete show of film.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

AK 020 x Ruderalis

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Drop, Pittig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AK 020 Autoflower” te beoordelen