White Choco Autoflower

20.0030.00

Na het succes van de beroemde White Choco-cannabissoort, eisten gebruikers van over de hele wereld een gemakkelijker te kweken versie van deze soort. Gelukkig was Amsterdam Genetics er al klaar voor. White Choco Autoflower behoudt alle kenmerken van de originele White Choco, alleen is ze in deze uitvoering makkelijker te kweken. Beginnende gebruikers die het origineel moeilijk te kweken vonden, zullen zeker verliefd worden op deze autoflower. Koop White Choco Autoflower wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

De enige wijziging aan de originele soort was het toevoegen van cannabis ruderalis genetica van topkwaliteit. Kwekers bij de Amsterdamse Genetics gebruikten Chocolope om een ​​unieke chocoladesmaak aan de mix te geven, White Russian voor haar energieke high en ruderalis voor de gewenste groeikenmerken. Het eindproduct was een soort met 70% Indica genetica, 20% Sativa genetica en 10% ruderalis.

Hoe Groeit de White Choco Autoflower?

Terwijl de originele soort een tragere en robuuste groeicyclus heeft, is de automatisch bloeiende versie gemakkelijker te kweken en te beheren. Beginnende kwekers zullen het eenvoudiger vinden om met haar om te gaan in de kweekruimte of tuin. Ze is van winterharde genetica en kan zichzelf beschermen tegen schimmels en ongedierte. Bescherm haar tegen de koude omstandigheden van de zomernachten en ze zal je een respectabele opbrengst geven. Ze kan het zowel binnen als buiten goed doen, mits aan alle basisprincipes wordt voldaan.

Bloeitijd van White Choco Autoflower

Na een bloeiperiode van 9 tot 10 weken kun je deze dame een heerlijke kapbeurt geven en alle prachtige bloemen gaan verzamelen om te drogen.

Smaak en Geur van de White Choco Autoflower

Zoals haar naam al doet vermoeden, is de meest prominente geur en smaak van White Choco Autoflower die van heerlijke chocolade. Deze wordt aangevuld met rijke tonen van kruiden en peper. De twee geven op een interessante manier een draai aan de rookervaring. Ze is er aanlokkelijk en zal ervoor zorgen dat je naar haar hunkert, op elk moment dat je chocolade proeft of ruikt.

Effecten na het Roken of Vapen

Aangezien de enige wijziging die aan de oorspronkelijke soort werd aangebracht een toevoeging van 10% ruderalis was, veranderde de genetische samenstelling niet veel. De effecten blijven hetzelfde met een samensmelting van zowel Indica- als Sativa-effecten. Je ervaart een cerebrale high die gepaard gaat met opwekkende ervaringen. De high is zacht voor het lichaam en je zult een warmte gewaar worden die je overspoelt en je in een diep ontspannende staat brengt.

Bovendien heeft White Choco Autoflower ook medicinale potentie. Ze is goedgekeurd voor mensen met stress, angst, depressie en een slecht humeur. Deze effecten gaan gepaard met de lichamelijke buzz om de gebruiker pijnverlichting te geven. Bij hoge doseringen zal ze elke gebruiker met een slaapprobleem helpen om langzaam in slaap te vallen. Zorg ervoor dat je wat snacks of eten in de buurt hebt terwijl je haar rookt want die zouden wel eens goed van pas kunnen komen.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

White Choco x Ruderalis

Effect: No selection

Lichamelijke Ontspanning

Smaak: No selection

Chocolade, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Choco Autoflower” te beoordelen