Dutch Duchess

30.0045.00

In het hart van Amsterdam, waar eeuwenoude tradities samenkomen met moderne cannabisexpertise, wacht een waar pronkstuk van de cannabiswereld op je. Maak kennis met Dutch Duchess, een cannabisstrain die nauwgezet is vervaardigd door Amsterdam Genetics, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Verrijk je cannabiservaring met Dutch Duchess van Amsterdam Genetics, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Met zijn eenvoudige groei, royale opbrengsten, heerlijke smaken en gebalanceerde effecten, is het een must-try strain voor liefhebbers die zowel gemak als kwaliteit zoeken. Mis de kans niet om deze uitzonderlijke strain te kweken en te genieten. Bestel nu en verken de wereld van Dutch Duchess’ toegankelijke en hoogwaardige cannabis.

Groei en Kenmerken van Dutch Duchess

Het kweken van Dutch Duchess cannabis is een eitje, geschikt voor zowel beginners als ervaren kwekers. Aangeboden door Amsterdam Genetics, staat deze strain bekend om zijn probleemloze teelt. Dutch Duchess is een robuuste en aanpasbare plant, gedijend zowel binnen als buiten. Gedurende ongeveer 7 tot 8 weken zie je het uitgroeien tot een krachtige en veerkrachtige schoonheid. Verwacht royale opbrengsten van topkwaliteit cannabis die jouw zorg en aandacht belonen.

Bloei en Uiterlijk

Bereid je voor op een visueel feestmaal wanneer Dutch Duchess haar bloeifase ingaat, de transformatie is verbluffend. De toppen nemen het podium in beslag, pronkend met dichte clusters bedekt met glinsterende hars. Het algehele uiterlijk is een waar spektakel, met levendige groene bladeren en vlammende oranje stampers. Dankzij zijn relatief korte bloeiperiode, zul je al snel genieten van een overvloedige oogst. In de meeste gevallen kun je verwachten dat Dutch Duchess ongeveer twee maanden na de initiële groeifase begint te bloeien.

Smaak en Geur van Dutch Duchess

Verrijk je zintuigen met de heerlijke smaken en verleidelijke geur van Dutch Duchess. Elke hijs onthult een harmonieuze mix van zoete en fruitige smaken, aangevuld met subtiele hints van aardsheid. Dit gebalanceerde smaakprofiel zorgt voor een gedenkwaardige en plezierige rookervaring. Wat betreft de geur, Dutch Duchess omhult je met een uitnodigende geur van vers fruit met een vleugje aardsheid, waardoor een meeslepende olfactorische reis ontstaat die de anticipatie verhoogt bij elke sessie.

Effecten bij het Roken van Dutch Duchess

Dutch Duchess biedt een evenwichtige ervaring met een unieke mix van genetica: 30% Sativa en 70% Indica. Wanneer je ervan geniet, voel je een eerste golf van ontspanning die zachtjes je lichaam omarmt, dankzij de dominantie van Indica. Deze fysieke rust wordt vergezeld door een subtiele cerebrale opkikker, die mentale helderheid en een vleugje creativiteit aan de ervaring toevoegt. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of een vonk van inspiratie, Dutch Duchess biedt een evenwichtige en plezierige reis.

Extra informatie

Zaden: No selection

3 zaden, 5 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

1,1%

Bloeitijd: No selection

10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Tahoe OG X OG Kush

Effect: No selection

Blij, Euforisch, Ontspannend

Smaak: No selection

Citrus, Pittig, Scherp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dutch Duchess” te beoordelen