Kosher Choco Kush

30.0045.00

Verwelkom één ​​van de weinige cannabissoorten die een gelijk genetisch percentage in je tuin of kweekruimte verhoogt. Deze zoetgeurende en smakende cannabissoort zit boordevol intense geuren en smaken van chocolade en kruiden. Ze heeft ook een THC-gehalte van 21% die een langdurige lichamelijke high geeft. Introduceer deze dame in je collectie en je wordt beloond met meer dan gemiddelde opbrengsten. Koop Kosher Choco Kush wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

Om met deze prachtige hybride te komen, kozen de telers van Amsterdam Genetics voor White Choco en Kosher Kush als ouderpaar. Terwijl de eerste een rijk terpeenprofiel levert dat Kosher Choco Kush haar fantastische en heerlijke smaak geeft, levert de laatste de genetica die geweldige opbrengsten garandeert. Deze geeft ook het euforische effect dat Kosher Choco Kush versterkt.

Hoe Groeit de Kosher Choco Kush?

Kosher Choco Kush groeit weeldig en produceert gezonde en compacte bloemen. Ze is niet moeilijk te planten en te beheren en kan zowel binnen als buiten goed gedijen. Als ze binnen wordt gekweekt, haalt ze een gemiddelde hoogte van ongeveer 100 tot 150 cm hoog en levert ze ongeveer 450 tot 550 gram per vierkante meter aan bloemen op. Buiten wordt ze hoger en haalt ze ongeveer 200 tot 250 cm hoog. Zet je haar buiten in een grote pot of in volle grond, dan levert ze ongeveer 400 tot 500 gram per plant op.

Bloeitijd van de Kosher Choco Kush

Het Kosher Choco Kush wietzaad heeft een bloeitijd van 8 tot 9 weken nodig om tot een volwassen leeftijd te komen en 21% aan THC te vormen. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen kwekers verwachten dat hun planten rond eind september tot begin oktober kunnen geoogst worden.

Smaak en Geur van Kosher Choco Kush

Wees klaar voor sterke geuren zodra je een joint of bong van deze soort aansteekt. De geuren zullen een prachtige mix zijn van White Choco’s smaken en de heerlijke geuren van Kosher Kush. Hetzelfde profiel is ook terug te vinden in de smaak van Kosher Choco Kush. Uw smaakpapillen worden vermaakt met heerlijke dennen-, chocolade- en aardse smaken.

Effecten na het Roken of Vapen

Hoewel de genetische samenstelling van de soort 50% Sativa en 50% Indica is, beginnen haar reis met Indica-effecten. Zodra je de rook van haar toppen inhaleert, ervaar je een warmte die je lichaam overspoelt terwijl een langdurige lichamelijke high het overneemt. Kort daarna treedt er een euforie op als je gemoedstoestand begint te stijgen. Je zult je gelukkig voelen en je creativiteitsniveaus kunnen een beetje de hoogte in schieten. Creatievelingen zoals schrijvers, schilders en songwriters kunnen haar eigenschappen gebruiken om in de juiste flow te komen.

Sterker nog, deze prachtige diva heeft ook enkele medicinale voordelen. Er wordt gezegd dat gebruikers die aan verschillende aandoeningen lijden, enige voordelen hebben ervaren van het roken van Kosher Choco Kush. Ze staat bekend als een geweldige stressverlichter en zal ook depressies onderdrukken met de euforie die ze geeft. Ze is ook een goede pijnstiller, waaronder hoofdpijn, en heft vermoeidheid op. Gebruik haar ’s avonds om de dag af te sluiten en een aangename tijd te hebben voordat je langzaam in slaap valt.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

100 – 150 cm

Hoogte buiten: No selection

200 – 250 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

White Choco x Kosher Kush

Effect: No selection

Lichamelijke Ontspanning

Smaak: No selection

Aardeachtig, Chocolade, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kosher Choco Kush” te beoordelen