Amazing Haze

25.0036.50

Wie op zoek is naar een soort met een hoog THC-gehalte, maar die tegelijkertijd houdt van geweldige aroma’s, zal heel tevreden zijn over deze Amazing Haze. Deze dame heeft de stad Amsterdam haar lof laten zingen sinds haar introductie in de coffeeshops. Met een bijna gelijk verdeelde Sativa en Indica heeft ze de liefde van haar gebruikers weten te vangen met haar 24% THC-gehalte en scherpe aroma’s. Amazing Haze, hoe zoet kan geur zijn! Koop Amazing Haze wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

Kwekers bij Amsterdam Genetics kozen voor de overweldigend smakelijke Caramello-soort door ze te hybridiseren met Amnesia-genetica om Amazing Haze te bedenken. Omdat het een bijna gelijkmatige Indica Sativa-soort was, slaagden ze erin haar het volledige spectrum van deze cannabisgenetica te geven. De ouders zijn bekende en gerespecteerde soorten uit de Indica- en Sativa-genetica, waardoor deze nakomelingen je meevoeren op de rit waar je altijd al naar hunkerde.

Hoe Kweek ik de Amazing Haze?

Amazing Haze is geen gemakkelijke cannabissoort om te kweken en te beheren. Beginnende gebruikers wordt afgeraden om voor deze soort te kiezen omdat het toch enige ervaring vereist. Deze dame heeft namelijk veel geduld en veel aandacht nodig. Ze geeft wel een enorme opbrengst.

Bij een goede verzorging zal de soort uitgroeien tot enorme cannabisboom met prachtige bloemen. Amazing Haze is ook gevoelig en mag niet overbelast worden. Als binnenplant zal het moeilijk zijn om haar lengte in bedwang te houden. Het is belangrijk om je voor te bereiden om haar in de vegetatieve fase te toppen. Plant je haar buiten, dan moet je er rekening mee houden dat deze dame gigantisch groot wordt en je ze moeilijk kunt verstoppen voor klikgrage buren.

Bloeitijd van de Amazing Haze

Ze heeft een bloeiperiode van 9 tot 10 weken en is voor buitenkweek na de herfst klaar voor de oogst. Omdat de bloeitijd zo lang in beslag neemt is het aan te raden om haar goed in het oog te houden. Laat in de herfst kan het voor haar te vochtig zijn zodat ze gaat schimmelen.

Smaak die ik kan Verwachten van de Amazing Haze

Amazing Haze erft haar rijke, complexe mix van terpenen van haar ouders. Terwijl andere moleculen voorkomen in het terpeenprofiel, zijn caryofylleen en myrceen prominenter aanwezig. De overheersende smaak zijn de karameltonen die de rook dik maken. Je neusgaten en smaakpapillen worden getrakteerd op een smaaksensatie met een vleugje aardsheid. De smaak blijft lang hangen.

Effecten na het Roken of Vapen

Amazing Haze komt beladen met een spectrum aan effecten op de gebruiker. Ze begint met de typische Indica-effecten, terwijl de Sativa-effecten daarna langzaam naar binnen sluipen. Je zult een golf van energie ervaren die door je lichaam stroomt terwijl je stemmingen alleen maar beter wordt. De cerebrale high die ze geeft, is ontspannend voor de hersenen omdat je gemotiveerd blijft. Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze ervan genieten als een soort voor overdag, terwijl anderen er de voorkeur aan geven als een avondsoort te gebruiken om de dag mee af te sluiten.

Bovendien is bekend dat de soort verschillende medische voordelen heeft die nuttig zijn voor gebruikers van medicinale marihuana. De cerebrale buzz die ze geeft is nuttig bij het omgaan met aandoeningen zoals stress, angst en depressie. De gebruiker voelt dat zijn stemming omhoog gaat, zodat zijn zorgen verdwijnen. Ze wordt ook gebruikt om symptomen van migraine, chronische hoofdpijn en langdurige vermoeidheid te bestrijden.

Extra informatie

Zaden: No selection

3 zaden, 5 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Caramella x Amnesia Haze

Effect: No selection

Energie, Verlichtend

Smaak: No selection

Caramel, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amazing Haze” te beoordelen