Aanbieding!

Afghan Kush auto

6.7570.00

-25%

Afghan Kush auto is een eenvoudige, snelgroeiende Indica-soort. Deze dame zorgt voor een verdovende en langdurige lichamelijke high. Ze is het meest geschikt voor zowel ervaren als beginnende kwekers. Verwacht hoge opbrengsten van met hars bedekte toppen. De rijke en doordringende combinatie van zoete en aardse geuren en smaken maakt haar meer dan de moeite waard. Liefhebbers van hasj zullen ongetwijfeld van haar houden.

Afghan Kush Auto, die ook ‘The Father of All Kushes’ genoemd wordt, is één van de zuiverste Indica-soorten die op de markt te vinden is. De ervaren kwekers van wietsoorten bij Fast Buds kozen voor de originele Afghan Kush. Het is bekend dat deze soort hoge Indica-genetica bevat met zeer krachtige effecten. Om haar zelfbloeiende eigenschappen te geven, hebben de veredelaars de Afghan Kush gehybridiseerd met hoogwaardige ruderalis. Het product was een bijna 100 procent snelbloeiende Indica-soort. Rook Afghan Kush Auto langzaam om te genieten van het scala aan smaak- en aromaterpenen. Geniet er van!

Hoe kweek ik de Afghan Kush auto?

Afghan Kush auto is een makkelijke soort om te kweken, dankzij haar veerkracht. Ze doet het goed in uitdagende buitenomstandigheden. Haar kleine en compacte lichaamsbouw maakt haar geweldig voor kwekers met een beperkte kweekruimte of voor wie discreet plantjes wil laten groeien. LST wordt aanbevolen om meer lucht en licht in de planten en tussen de toppen te laten doordringen. Het voorkomt dat schimmels en insecten de opbrengst vernietigen.
Deze plant zal een hoogte van ongeveer 60 tot 90 cm halen, zowel bij binnen- als buitenkweek. Binnen haal je zo’n 4 tot 500 gram per vierkante meter oogst binnen, staat je plant buiten dan kun je rekenen op 50 tot 130 gram per plant aan prachtige dikke toppen.

Bloeitijd van de Afghan Kush auto

De soort groeit tot een relatief korter hoogte met brede donkergroene bladeren die een brede waaier vormen. Haar toppen zullen enorm groeien met lichtgroene tinten die precies dezelfde kleuren hebben als de bladeren. Je zult in de vroege bloeiperiode, die acht tot negen weken duurt, grote hoeveelheden trichomen opmerken. Ze zal ook heerlijke geuren voortbrengen tijdens deze periode.

Welke smaken heeft de Afghan Kush auto?

Afghan Kush Auto is de perfecte soort voor liefhebbers van old-school hasj. Verwacht je aan het typische aardse, dennenachtige en kruidige terpeenmengsel (ze ruikt sterk naar hasj) aangevuld met citrus ondertonen. Haar smaak is net als een normale Kush met hints van peper maar de zoetheid maakt haar rook zacht. Sessies van haar rook worden aantrekkelijker omdat al haar smaken je smaakpapillen bombarderen.

Effecten na het roken of vapen

Afghan Kush auto heeft speciaal geselecteerde Indica genetica. Ze geven de soort exclusieve Indica-effecten die je duidelijk zal merken als je haar gebruikt. De effecten treden in, kort nadat je een joint van haar toppen hebt aangestoken. Verwacht een krachtige high die je loom en soms extreem bankhangerig maakt. Zorg dat snacks en eten altijd klaar staan voordat je van haar gaat genieten want ze geeft je krankzinnige munchies. Als ze in grote hoeveelheden wordt ingenomen, kan haar rook zelfs de meest ervaren rokers uitschakelen.

Afghan Kush Auto is absoluut geen soort voor overdag, vooral niet als je werk te doen hebt of de deur uit moet voor boodschappen want haar zware Indica-effecten kunnen je gemakkelijk in slaap wiegen. Gebruik haar ’s avonds voor je avondmaaltijd omwille van de munchies en om je hectische dag op een ontspannen manier af te sluiten.
Enkele medische voordelen van Afghan Kush autoflowering zijn het verlichten van pijnlijke spieren, ze is slaapbevorderend en geeft, zoals gezegd, een grote eetlust.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Afghan Auto

Smaak: No selection

Aardeachtig, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afghan Kush auto” te beoordelen