Tangerine G13

30.0045.00

Wie zou er niet de ongelooflijke genetica van deze bekroonde cannabissoort in zijn of haar kweekruimte of tuin willen hebben staan. Ze komt beladen met 20% THC en beschikt over de genetica van zowel Indica als Sativa. Wees voorbereid op sterke effecten die aanvoelen als ontspanning en comfort. Dit gevoel zal worden aangevuld met een opbeurende stemming dankzij haar Sativa-genetica. Verwacht combinaties van heerlijke en fruitige smaken en aroma’s. Koop Tangerine G13 wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

Tangerine G13 is het kind van het hybridisatieproces tussen de Tangerine-genetica met G13’s. De deskundige veredelaars van Amsterdam Genetics kozen de twee voor respectievelijk hun fruitige terpenen en kracht. Het product was een bekroonde soort met een hoog THC-gehalte en een intrigerende Tangerine-geur. Ze is ook een plant met een hoge opbrengst die haar teler bedankt op een genereuze manier.

De Groei en Opbrengst van Tangerine G13

Bij het kweken houdt Tangerine G13 zich niet in. Ze brengt wat kracht in het veld en is geschikt voor de ScrOG-techniek. Veel meer dan een gemiddelde aandacht van de teler vraagt ze niet en ze kan zowel binnen als buiten goed gedijen. Als binnenplant wordt ze zo’n 120 tot 150 cm hoog en levert ze ongeveer 500 gram per vierkante meter op. Voor dergelijke resultaten heb je een lamp van 600 W nodig. Buiten wordt ze ongeveer 250 cm hoog en levert ze 600 gram per plant op.

Hoelang duurt de Bloei van Tangerine G13?

Na een korte bloeiperiode van 10 weken ga je merken dat de toppen dik en compact geworden zijn en helemaal onder de glinsterende trichomen zitten. Dit is het moment om te gaan zitten en alle bloemen zorgvuldig te gaan verzamelen om te drogen.

Smaak en Geur van Tangerine G13

Het roken van deze dame voelt als een feest voor je neus en smaakpapillen. Je zult haar heerlijke geur en smaak ervaren die is samengesteld uit fruitige heerlijke en citrusachtige smaken. Ze is een perfecte rookwaar waar marihuanagebruikers van zijn gaan houden en je zult het graag bekennen dat ze een geweldige ervaring is.

Effecten na het Roken van Tangerine G13

Tangerine G13 levert een combinatie van gewaarwordingen die eigen zijn aan de Sativa- en Indica-genetica. Bij de eerste paar trekjes treden de Sativa-effecten het eerst op. Je zult merken dat er een verfrissende golf van energie door je heen stroomt naarmate je gemoedstoestand verbetert. Je ervaart een krachtige cerebrale high met positieve gedachten. Een beetje meer van haar rook en de Indica-effecten komen aanzetten. Een gezellige, lichamelijke high vult de euforie aan. Ze is een ideale soort die je op elk moment van de dag kunt gebruiken.

Afgezien van de geliefde high die Tangerine G13 geeft, staat ze bekend om haar medicinale voordelen voor de gebruiker. De cerebrale high die ze geeft, verheft de gemoedstoestand van gebruikers die te maken hebben met angst en stress. Gelukkige gedachten gaan door hun hoofd en onderdrukken de negatieve gevolgen van stress en depressie. In sommige gevallen is de soort nuttig gebleken voor mensen die lijden aan vermoeidheid en lichte hoofdpijn. Ze helpt ook bij het verlichten van pijn, waaronder chronische pijnen.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Bloeitijd: No selection

10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Tangerine x G13

Effect: No selection

Lichamelijke Ontspanning, Opbeurend

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tangerine G13” te beoordelen