Super Silver Haze

20.0030.00

Als we heel eerlijk zijn, zou je deze bekroonde genetica echt in je kweekruimte of tuin moeten hebben staan. Ze is al tientallen jaren populair bij veel cannabisgebruikers, en dat is niet voor niets. Ze heeft een THC-gehalte van 25% en maakt je bijzonder energiek. Bij haar ervaar je een langdurige cerebrale high direct nadat je je eerste hijs hebt uitgeademd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar complex smaak- en geurprofiel. Koop Super Silver Haze wietzaden van Amsterdam Genetics online bij HollandsHigh!

Super Silver Haze komt van een mythische erfenis die haar Sativa-kracht en een intrigerend terpeenprofiel geeft. De veredelaars bij Amsterdam Genetics kozen voor Northern Lights (Afghani en Thaise genetica), Haze en Skunk #1 (Acapulco Gold en Colombian Gold) voor het maken van deze prachtige bekroonde soort. Deze dame is op zich een museum van cannabisgenetica en heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de High Time Cannabis Cup.

De Groei en opbrengst van Super Silver Haze

Super Silver Haze groeit het beste buiten in een warm klimaat, terwijl binnen een gecontroleerde omgeving nodig is. Hoewel elke grond goed is, doet ze het beter op hydrocultuur. Vanwege haar korte gestalte raden we het gebruik van SCROG aan. Verwacht opbrengsten van 500 tot 600 gram per vierkante meter als je binnen kweekt. Buiten geeft ze 400 gram gezonde toppen per vierkante meter terug. Ze vraagt ​​niet al te veel aandacht van de teler omdat ze resistent is tegen schimmels, meeldauw en ongedierte.

Bloeitijd en Kenmerken van Super Silver Haze

Voor een soort met zoveel sativa aan genetisch materiaal, zijn de bloeitijden met 9-11 weken vrij bescheiden. Terwijl je die wereldberoemde haze-geur begint te herkennen, zie je hoe deze toppen exploderen in grote, dikke, glanzende bundels van vreugde die niet minder dan 25% aan THC bevatten.

Welke Smaken heeft de Super Silver Haze?

Super Silver Haze-cannabissoort erft enkele interessante aromaprofielen van haar ouders. In haar aroma ga je kruidige, citroenachtige en fruitige citrus herkennen. Deze tonen worden aangevuld met hints van diesel en kruiden.

Effecten na het Roken of Vapen

Super Silver Haze zit vol met THC en levert sterk stimulerende effecten voor de gebruiker die je het best kunt omschrijven als cerebraal en opbeurend. Na de eerste paar trekjes van deze dame, zul je merken dat een langzame maar geleidelijke euforie je geest overspoelt. je zult enige stemmingsverbetering ervaren naarmate je alerter en scherper wordt. Ook ervaar je een energie- en creativiteit boost. Het is een ideale soort voor overdag omdat zij het lichaam niet aantast. Ook creatievelingen kunnen haar op het werk gebruiken voor een beter inzicht in hun vak.

Op medicinaal vlak heeft deze dame ook voordelen. Met geluk dat de gebruiker onmiddellijk na de eerste trek overspoelt, werkt ze perfect als een depressieverlichter. Ze zal je positieve vibes geven die sombere stemmingen onderdrukken. Ze heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen die ideaal zijn voor pijn- en vermoeidheidsverlichting. Kweek haar, en ze zal je geruststellen na de oogst.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Bloeitijd: No selection

9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Haze x Skunk #1 x Northern Lights

Effect: No selection

Lichamelijke Ontspanning

Smaak: No selection

Fruitig, Herbal, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Silver Haze” te beoordelen