Banana Blaze

8.9539.95

Banana Blaze is een plant die best tegen een stootje kan en daarbij heel vergevingsgezinde is. Deze dame houdt ervan om zoveel mogelijk met rust gelaten te worden en te groeien op een natuurlijke manier. Hooguit enkele bladeren verwijderen aan het eind van haar bloeifase, meer vraagt ze niet. Dit heeft ze wel nodig omdat haar zijtakken dan wat meer licht vangen. Een perfecte plant voor beginners ook al hebben gevorderde kwekers ook wel zin in deze Banana Blaze lady.

Groei van Banana Blaze

Haar takken kraken of buigen is niet zo’n goed idee. Omdat ze heel sterk zijn is het moeilijk om ze te kraken en zouden ze zeker afbreken als je het nog niet echt in de vingers hebt. Buiten de natuurlijke groei kun je ze ook opstellen met een SOG-techniek maar echt nodig is dat niet. Wel even opletten met een vochtig klimaat, daar houdt ze echt niet van. Binnen kweken in een ruimte met weinig luchtvochtigheid, maximaal 50%, is prima maar nog droger gaat ze zeker waarderen. Zorg voor voldoende beweging in de lucht door het plaatsen van ventilatoren zodat je de kans op toprot tot het minimum herleidt.
Gemiddeld zal ze ongeveer 400 tot 450g /m² voortbrengen. Buiten, waar ze immens groot wordt en met gemak de 2 m haalt, zal ze je verrassen met oogsten tussen 500 en 1000 gram per plant geven.

Bloei tijd Banana Blaze

Banana Blaze gaat snel bloeien en haar bloeifase neemt gemiddeld 8 weken in beslag. Sommige fenotypes kunnen een week sneller klaar zijn voor de oogst of er een weekje langer over doen. Normaal gesproken ligt de bloeitijd dus tussen 7 en 9 weken. In de hoogte groeien doet ze tijdens de eerste 2,5 bloeiweken, maximaal 3 . In no time kunnen deze dames in omvang verdubbelen en gestaag groeien. Na de derde week van de bloei zitten de takken vol met toppen die bedekt zijn met witte haren en kan de volgende fase aanvangen!

Smaak van Banana Blaze cannabis

De meeste planten van deze soort hebben een zoet en fruitig karakter met een constante ondertoon van banaan. Sommige fenotypes hebben iets meer dennen en bloemige tonen maar over het algemeen is het aromaprofiel romig, fruitig en muskusachtig.

Effecten van Banana Blaze cannabis

Omdat deze soort Indica-dominant is geeft ze je een geweldige, ontspannen lichamelijke stone. Je zult, na het roken of vapen, een heerlijk ontspannen gevoel krijgen die vooral fysiek is maar je ook een mentale roes geeft. Om lekker te ontspannen, languit op de bank na een drukke werkdag, is dit echt de ideale soort. En, omdat de toppen zo compact zijn, heb je er niet eens veel van nodig.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

THC: No selection

14%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Lichamelijke Ontspanning

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Banana Blaze” te beoordelen