CBG-Force

22.9599.95

De veredelaars van Dutch Passion zijn trots op hun eerste CBG-rijke gefeminiseerde cannabiszaden, CBG-Force. Men is ervan overtuigd dat CBG (cannabigerol) een groot medisch potentieel heeft. Het THC-gehalte in deze soort blijft onder de 0,2%. CBG-Force is de opvolger van de THC-Victory (THCV-rijk) en het pionierswerk dat ze reeds deden in 2011, toen Dutch Passion hun CBD-rijke wietzaden op de markt brachten.

Groei van CBG-Force

CBG-Force is een plant die je een grote oogst zal schenken en hierdoor kreeg ze een XL markering mee. Dit betekent dat, gekweekt onder de juiste omstandigheden door een goede kweker, hoge opbrengsten zullen behaald worden. Deze wietsoort houdt vooral van kokosvezel of goede teelaarde en is een plant die goed vertakt en veel langwerpige bloemen geeft.

Je mag je verwachten aan een oogst van 400 tot 500 gr/m² bij binnenteelt, buiten zullen planten gemiddeld tussen de 100 en 500 gram droge toppen opleveren, ook al heb je geen kweekervaring. Deze dame leent zich goed voor SCROG-kweek en andere kweektechnieken waarmee de hoogte van de plant kan worden ingedijkt.

Bloei periode van CBG-Force

De bloeitijd van CBG-Force ligt tussen de 7 en 9 weken en de meeste fenotypes kun je al oogsten na ongeveer 7 tot 8 weken na het overschakelen naar 12/12 lichtschema.
Deze soort werd eigenlijk oorspronkelijk ontwikkeld voor binnenkweek, maar tijdens mooie zomer kan ze ook met succes buiten worden gekweekt of in kassen waar enige klimaatbeheersing mogelijk is.
Het zal 1 tot 2 weken langer duren om te bloeien dan wanneer je de dames binnen kweekt en dit is uiteraard afhankelijk van het klimaat en de temperatuurschommelingen. Hoe onstabieler en kouder het weer, hoe langer het duurt voor ze klaar zijn voor de oogst. Een minimum aan beschutting en voldoende ventilatie helpt om schimmel en toprot te minimaliseren.

Smaak van CBG-Force

Haar geur doet je denken aan citroen en pompelmoes maar tevens ook licht romig met een toet van dennen. En ook al stimuleert ze je neusharen, toch ruikt ze niet echt scherp. De smaak laat je sublieme tonen van fruit proeven zoals citrus en meloen maar met een licht zoete toon van snoepjes op de achtergrond.

Effecten van CBG-Force

CBG-Force is geen psychoactieve wietsoort, je wordt er niet high van zoals THC dat doet. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe CBG samenwerkt met andere cannabinoïden. Hiermee bedoelen we dat men nog niet helder heeft of CBG de effecten van andere cannabinoïden of terpenen versterkt in een proces dat bekend staat als het entourage-effect. De ‘high’ van CBG-Force kun je geen echte high noemen, het is eerder een subtiel gevoel.
Deze dame geeft je soort van ontspannen en relaxed ‘down-to-earth gevoel’ met milde lichamelijke gevolg. Bij het roken of vapen zul je een meer ontspannen lichamelijke high gewaar worden.

Extra informatie

THC: No selection

Laag

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 400 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 20% Indica 80%

Effect: No selection

Droge mond, Ontspanning

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CBG-Force” te beoordelen