Frisian Dew

15.9574.95

Frisian Dew is de beste alleskunner uit de zadenbank van Dutch Passion Outdoor gefeminiseerde zaden. Ze gedijt echt onder alle omstandigheden zelfs bij barre weersomstandigheden. Haar dikke langwerpige bloemen maken van deze dame een juweeltje! Ongeveer de helft van deze soort heeft planten met paarse tinten in de toppen.
De lichtpaarse versie bezit een groot potentieel en smaakprofiel. Auto Friese Dew is helaas niet meer beschikbaar. Liefhebbers van Frisian Dew-genetica zullen zeker tevreden zijn over deze gefeminiseerde fotoperiode-versie.

Hoe groei je Frisian Dew?

De extreem grote oogsten zijn de reden waarom Frisian Dew gecategoriseerd werd als XXL-variëteit.
Voor kweken in een beschutte binnenruimte is ze echter niet geschikt. Met de juiste verzorging en omgeving zal de plant uitgroeien tot een ware monsterplant. 3,5 m hoog bij 3,5 m breed is zeker geen alleenstaand geval, eerder een vaak voorkomend fenomeen. Frisian Dew kan in oktober geoogste worden en heb je ze in een kas staan, dan kan dat al een paar weken vroeger. Houd er rekening mee dat toppen gedurende de laatste weken het meeste in gewicht toenemen. Hoe moeilijk het vaak ook is, gun deze dame de tijd die ze nodig heeft en ze zal je héél gul belonen.

Hoelang duurt het voor Frisian Dew om te bloeien?

Een voorgroeifase van ongeveer 3 tot 6 weken heeft deze plant echt wel nodig. Staan je plantjes buiten, dan kun je ze beter eerst binnen laten voorgroeien met een 18/6 lichtschema. Hierdoor krijg je sterkere planten die met een grotere overlevingskans. Kleine plantjes zijn te broos en minder goed bestand tegen mindere temperaturen. Wil je echt een grote oogst, zorg dan dat je plantjes pas naar buiten gaan als ze sterk genoeg zijn.

Frisian Dew houdt van een mild tot gematigd klimaat, maar ook warm en vochtig is prima geschikt voor haar. Algemeen gesproken doet ze het beter bij slecht weer dan de meeste reguliere cannabissoorten.
Bloeien doet ze ongeveer 8 weken en dit wil zeggen dat je haar eind september tot eind oktober kan gaan oogsten.

Smaak van Frisian Dew

De frisse, fruitige en bloemige smaken van Frisian Dew kunnen variëren van bosvruchten en lichte citroensmaak en geur tot meer dennen- en lavendelachtig. Er zijn ook fenotypen die wat meer ruiken naar aarde, ammoniak en kruiden – een kenmerk dat ze van haar Skunk-ouders erfde.

Effecten van Frisian Dew

Frisian Dew heeft een pittig hybride effect, waardoor je een geweldige up high krijgt, gecombineerd met een lekker zware ‘body stone’. Bij matig gebruik voel je een energieke high die je creativiteit boostert. Gebruik je wat meer gaat je lichaam zich helemaal ontspannen. Ben je gek op het stimulerende effect van een Sativa dan ga je haar best wat eerder oogsten. Heb je nood aan een zwaar stoned gevoel dan kun je haar wat langer laten doorbloeien.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

13%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50$

Effect: No selection

Creatief, Energie, Stimulation

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frisian Dew” te beoordelen