HiFi 4G

15.9574.95

HiFi 4G is een gewilde soort voor beginners omdat ze zich makkelijk laat kweken. Voor ervaren kwekers is ze een hele uitdaging omdat ze zo apart is. Maar, eens ze deze dame begrijpen zal ze extreem grote oogsten geven.
Ze staat bekend om haar rijke en heerlijke terpenenprofiel, haar enorme kracht en de dikke laag schitterende trichomen op haar talloze bloemen. Ze is ook zeer geschikt voor bereidingen van concentraten.

Groeien van Hifi 4G

HiFi 4G heeft een gemiddelde bloeitijd van 8 weken en dit maakt haar één van de snelst bloeiende fotoperiode planten uit onze zadenbank. Zijn de omstandigheden minder gunstig zal de bloeifase iets langer in beslag nemen en wordt het 9 tot 10 weken.
Deze dame wordt vooral geloofd door haar uitzonderlijke groeikracht en haar sterke dikke takken. Je zult merken dat ze iets sneller groeit dan een doorsnee hybride soort. Door haar niet makkelijk te buigen takken, is ze niet zo geschikt voor deze techniek. Maar, omdat HiFi 4G het liefst rechtop groeit, maakt dit haar een prima plant voor een SOG opstelling. Haar stevige takken vol met grote en lange bloemen, worden bij bepalde fenotypes meer dan 40 tot 50cm lang.

Periode om te bloeien

Gemiddeld ligt de opbrengst rond de 400 à 500g/m². Krijgt ze de ideale zorg en behandelingen in de perfecte omstandigheden schenkt ze je zelfs zo’n 600g/m².
Je zult merken dat de plantjes gedurende de eerste 2 weken van de bloeiperiode vrij snel groeien. Rond 3 tot 3,5 week zal dit stoppen en beginnen de toppen zich verder te ontwikkelen. Maak je niet druk als ze weken die daar op volgen haar ontwikkeling langzamer gaat. Vanaf week 6 gaat het plots ontzettend hard en zul je zien dat de toppen elke week voller en compacter worden. Ze zullen uitgroeien tot lange kelken die volledig bedekt zijn met glinsterende trichomen en een fantastische penetrerende geur!

Smaak van Hifi 4G

Wanneer je aan de toppen ruikt ga je ongetwijfeld een pittig Kush-aroma herkennen. Het merendeel van de fenotypes heeft overwegend een scherpe American Kush geur. Deze dame heeft het meest van een OG Kush, met haar kruidige, aardse aroma en pittige tonen van citrus- en dennen. Een groot aantal terpenen zijn sterk vertegenwoordigd in het profiel waardoor Hifi 4G in een zeer korte tijd de kamer zal vullen met haar penetrante wietgeur.

Effecten van Hifi 4G

HiFi 4G is de ideale partner om mee te relaxen terwijl je bijvoorbeeld naar muziek luistert want, hoe je het ook draait of keert, ze lijkt je muziekbeleving te vergroten. Het geluid lijkt voller, dieper en scherper en je waant je echt op de eerste rij van het concert. Deze THC-rijke feminized soort koppelt een creatieve, aangename high aan het mentaal kalmerend effect dat lange tijd blijft hangen. Je hoeft er echt niet veel van te roken om het krachtige effect te voelen.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50$

Effect: No selection

Creatief, Musical Blast

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HiFi 4G” te beoordelen