Passion Fruit

18.9584.95

Passion Fruit is een cannabissoort uit gefeminiseerde zaden van zeer hoge kwaliteit. Met haar potentieel zit ze tussen één van de hoogste THC-waarden en levert ze toppen van een super kwaliteit. Hierdoor is Passion Fruit een aantrekkelijk ras voor wie ervaring heeft in het kweken van cannabis en op zoek is naar een uitzonderlijke oogst. Maar, Passion Fruit is ook een vergevingsgezinde variëteit, waardoor ze ook geschikt is voor minder ervaren kwekers.

Passion Fruit Groeien

De oogst die je kunt verwachten van deze soort is ongeveer 500 tot 600+ gram per m² als je haar in optimale omstandigheden laat groeien. Deze stevige dame is bestand tegen koudere nachtelijke temperaturen en dit maakt haar uiterst geschikt voor buitenkweek. Verwacht je aan enorme planten die 2,5 tot 3,5 m hoog kunnen worden en net zo breed, indien je de juiste grond, voedingsstoffen en zonlicht verschaft. Zet je haar in een kas, zorg dan voor voldoende ventilatie zodat je de kans op schimmel en toprot verkleint. Bloeien doet ze ongeveer 8 tot 9 weken, reken je daar de aanbevolen vegetatieve fase bij, dan duurt het ongeveer 12 tot 15 weken van zaadje tot oogst.

Bloeien van Passion Fruit

Kweek je je plantjes in een SOG opstelling, dan is dit mogelijk met een 12/12 lichtschema, onmiddellijk na het ontkiemen. Een voorgroei periode van zes weken is best als je slechts enkele planten per m² kweekt. Technieken als LST (low stress training) en HST (high stress training) slaan heel goed aan. Wil je  haar nog bossiger maken dan ze is, dan is toppen of fimmen een goede manier. Een Indica-dominant fenotype toppen/fimmen doe je beter niet, je zal haar hoofdcola vernietigen.

Smaak van Passion Fruit cannabis

Deze hybride variëteit is het resultaat van een huwelijk tussen twee ongelooflijk fruitige variëteiten. Men wou een soort creëren die nog beter is dan haar ouderpaar en daarin is men goed geslaagd. Ruik je haar toppen, dan waan je je meteen in een snoepwinkel! Haar zoete, citrus, zure en sinaasappelaroma’s zullen je meteen opvallen. Wil je een super lekkere soort die écht naar fruit ruikt en proeft, dan zul je Passion Fruit gefeminiseerde zaden geweldig vinden!

Effecten van Passion Fruit cannabis

Het THC gehalte van deze soort zit op 20%, en dit maakt haar één van de sterkste variëteiten in ons labo. Haar effect is krachtig en cerebraal, maar werkt niet verwoestend of maakt je niet paranoïde.
De originele Orange Bud-genen van deze dame zorgen voor een high die opbeurend is en je sociaal maakt. Dit is ook een uitstekende soort voor kwekers die op zoek zijn naar THC-rijke planten met een uitzonderlijke kwaliteit om hen als moederplant te gaan gebruiken.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50$

Effect: No selection

Opbeurend, Sociaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Passion Fruit” te beoordelen