Think Fast

15.9574.95

Als autoflower, gekruist met een fotoperiode wietplant, is Think Fast een unieke soort. Ze draagt zowel de recessieve autoflower genetica maar ook de genen van een fotoperiode plant. Deze dame zal groeien als een fotoperiode maar heeft een toegevoegde waarde van kracht en snelheid, afkomstig van de autoflower ouder. Zeer de moeite waard om uit te testen of deze soort de meest geschikte is voor jou.

Think Fast groeien

Deze sterke en snelle Sativa laat zich graag meerdere keren toppen – wat perfect is voor ervaren binnenkwekers die planten vaak 2 à 3 maanden laten voorgroeien voor ze op een 12/12 lichtcyclus overschakelen.
Hiermee begin je best rond maart/april zodat je ze eind mei of begin juni naar buiten kunt brengen. Binnen zal ze je gemiddeld 500g/m² schenken en doe je het goed, zal ze zelfs hogere opbrengsten geven. Zet je haar buiten of in een kas of polytunnel dan groeit Think Fast uit tot een plant van 2 tot 3,5 m hoog.

Bloeiperiode van Think Fast

Haar gemiddelde bloeitijd is ongeveer 8 weken. Sommige fenotypes zullen maar 7 weken nodig hebben om volledig te rijpen door hun Indica-genen.
In gematigde weersomstandigheden zal de plant klaar zijn in oktober maar sommigen kunnen al in september geknipt worden.
Het is haar gedeeltelijke autoflower genetica die ervoor zorgt dat ze goed omgaat met temperatuurschommelingen en dit maakt haar perfect geknipt voor buitenteelt. Ze worden gemiddeld 2 tot 3 m hoog en in de breedte zal ze ook flink groeien.

Smaak van Think Fast

Door haar complexe terpenenprofiel heeft Think Fast een breed scala aan geuren en smaken die ideaal zijn voor feno-jagers, op zoek naar een bijzonder wietsoort voor zijn collectie.
Meestal zul je citrus-dominante tonen proeven met diesel, kruiden en dennen. Soms fenotypes hebben een eerder zoet en fruitig profiel met subtiele tonen van bloemen.

Effecten van Think Fast

Think Fast geeft een niet mis te verstane up-high die enkele uren blijft hangen. Deze dame is absoluut geen watje! Het mentale effect is meer uitgesproken maar ze geeft je energie en een licht euforische goede zin.
Een meer bedwelmende high geeft Think Fast je als je er meer van rookt maar, je zult er heerlijk door ontspannen zonder in te dommelen. Het voordeel van een krachtige wietsoort als deze zorgt ervoor dat je nooit veel in je grinder zal moeten stoppen en je dus zuinig kunt gebruiken.

Extra informatie

THC: No selection

14%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 175 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Langdurig, Sterk, intens

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Think Fast” te beoordelen