White Widox x The Ultimate – Regular

64.95

Deze verbazingwekkende soort is de langverwachte mix van twee meest gewaardeerde en originele cannabisvariëteiten bij Ducht Passion. Deze dame geeft je opbrengsten die gigantisch zijn en harde compacte harsovergoten toppen levert. Deze variant is echter alleen te verkrijgen als reguliere wietzaden. Zonder omhaal, deze soort zou wel eens één van je favorieten worden!

Groeien van de White Widow x The Ultimate

De gemiddelde bloeitijd en de gigantische opbrengst maken van White Widow x The Ultimate een soort die een XXL markering kreeg.
Op hydrocultuur en krachtige LED-lampen geven deze planten een episch potentieel. Met een gemiddelde oogst van 500 tot 600 g/m² doet deze dame het echt wel goed en ben je expert-kweker, dan haal je met gemak 750 g/m²n vooral als je een SCROG techniek gebruikt. De zware bloemen geef je best wel wat ondersteuning.

Bloeiperiode van White Widow x The Ultimate

De meeste fenotypes zijn oogstklaar na ongeveer 63 dagen. Grotere planten blijven beter iets langer bloeien en kun je na 70 dagen knippen. Door ze langer te laten bloeien gaan de toppen de laatste 2 weken flink dikker worden krijg je automatisch ook een hogere opbrengst. Deze soort die bedoeld is als binnenwiet wordt ongeveer één tot anderhalve meter hoog. Vanaf het moment dat je amberkleurige trichomen kunt zien is het tijd om je planten te knippen. Wil je deze plant als buitenwiet ga je haar op de zonnigste plaats in je tuin moeten zetten en beschermen tegen regenval.

Smaak van White Widox x The Ultimate

Ben je op zoek naar een krachtige soort die een sterke intense high geeft, dan is White Widow x The Ultimate wellicht iets voor jou.
Met haar uitgebreide terpenenprofiel is deze wietsoort zeer geschikt voor kwekers die houden van een krachtige, doordringende geur die een friszure combinatie is van citrus, dennen en kruiden met hier en daar een aardse twist. Haar smaak is licht zurig maar vooral kruiden en aardse tonen je aandacht trekken.

Effecten van White Widox x The Ultimate

Deze soort geeft een echte hybride high die je snel raakt en lang blijft hangen als een mentale roes met een fysiek ontspannende, lichamelijke stone.
De high wordt langzaam opgebouwd en wordt sterker naarmate de tijd verstrijkt. Als doorwinterde roker of medicinale gebruiker zul je dit een fijn wietsoortje vinden om te roken.
Het is een goede soort om dagelijks te gebruiken indien je er niet teveel van neemt omdat de werking zowel stimulerend als ontspannend werkt. Bij de juiste dosis ervaar je een licht euforische en energieke head-high. Gebruik je méér ga je het verdovende effect ondervinden dat je wel eens voor een tijdje op de bank zou kunnen duwen.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

550 – 600 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50$

Effect: No selection

Energie, Euforisch, Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Widox x The Ultimate – Regular” te beoordelen