Stoner Chronic

8.0025.00

Ga op reis van ontspanning met Stoner Chronic, een uitzonderlijke vrouwelijke variëteit van Izi Seeds. Deze zorgvuldig samengestelde mix van Chronic en White Widow biedt een rustgevende ervaring voor cannabisliefhebbers die op zoek zijn naar rust. Stoner Chronic betovert met zijn aardse ondertonen en stressverlichtende effecten, en biedt de perfecte ontsnapping aan de eisen van het dagelijks leven. Verhoog je chill-sessies door Stoner Chronic toe te voegen aan je collectie. Mis het niet – bezoek hollandshigh.com en ontspan in stijl met deze premium variëteit.


Dompel jezelf onder in rust met Stoner Chronic van Izi Seeds

Verwen jezelf met het toppunt van ontspanning met Stoner Chronic, een vrouwelijke creatie van het gerenommeerde Izi Seeds. Deze variëteit is een harmonieuze mix van Chronic en White Widow, zorgvuldig vervaardigd om cannabisliefhebbers een serene ontsnapping naar rust te bieden. Stoner Chronic is niet zomaar een variëteit; het is een uitnodiging om te ontspannen, stress los te laten en je chill-sessies naar een hoger niveau te tillen.

De Harmonie van Chronic en White Widow:

De genetische stamboom van Stoner Chronic vertelt een verhaal van balans en rust. Door de bekende Chronic te mengen met de iconische White Widow, heeft Izi Seeds een variëteit gecreëerd die het beste van beide werelden combineert. Verwacht aardse ondertonen en een mild smaakprofiel dat het podium vormt voor een rustgevende cannabiservaring.

Bloeitijd van Stoner Chronic:

Het kweken van Stoner Chronic is een lonende onderneming met een gematigde bloeitijd. De planten gedijen in verschillende groeiomstandigheden en produceren harsachtige bloemtoppen die de potentie van de variëteit belichamen. Van kieming tot oogst, aanschouw de reis van deze planten terwijl ze transformeren tot de sleutel tot je ontspanningssanctuarium.

Stressverlagende Effecten:

Stoner Chronic is meer dan alleen een naam – het is een belofte van rust. De high wordt gekenmerkt door een zachte euforie die geleidelijk overgaat in een staat van diepe ontspanning. Of je nu ontspant na een lange dag of op zoek bent naar verlichting van stress, Stoner Chronic is jouw ticket naar een relaxte en zalige ervaring.

Waarom Kiezen voor Stoner Chronic?

Rustgevende Ontsnapping: Til je chill-sessies naar een hoger niveau met Stoner Chronic, een variëteit die is ontworpen om je rustige ontsnapping uit de drukte te zijn.

Evenwichtige Genetica: Het samensmelten van Chronic en White Widow zorgt voor een evenwichtige ervaring, waarbij de rustgevende effecten van de een worden gecombineerd met de legendarische genetica van de ander.

Veelzijdige Ontspanning: Of je nu een ervaren cannabisliefhebber bent of een beginner, Stoner Chronic spreekt een breed publiek aan en biedt een zachte en toegankelijke high.

Waar Stoner Chronic te Vinden:

Ontdek de rustgevende omhelzing van Stoner Chronic op hollandshigh.com. Onze online dispensary is er trots op deze premium variëteit van Izi Seeds aan te bieden. Til je ontspanning naar een hoger niveau en voeg Stoner Chronic toe aan je collectie. Bezoek onze webshop nu en begin aan een reis van rust.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Bloeitijd: No selection

7 weken

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 600 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

80 – 130 g/plant

Hoogte: No selection

90 – 140 cm

THC: No selection

10-14%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stoner Chronic” te beoordelen