Golden Tiger  

15.0065.00

De bloeiende schoonheid van Golden Tiger ontvouwt zich over 11-14 weken, met een oogst die niet alleen overvloedig is maar ook visueel verbluffend, een waar tuinmeesterwerk. Laat je onderdompelen in de bloemige, citroenachtige en kruidige aroma’s die het smaakprofiel van Golden Tiger definiëren, waardoor er een zintuiglijke symfonie ontstaat bij elke hijs. Met 100% sativa genetica vervaardigd, biedt Golden Tiger een schone, opbeurende high, een ideale keuze voor degenen die streven naar een pure sativa-ervaring. Verhoog moeiteloos je cannabisreis met de uitzonderlijke Golden Tiger, nu verkrijgbaar bij Holland’s High!

Het kweken van Golden Tiger Een Geduldige Reis van Zaad tot Toppen Onthuld!

Begin aan een geduldige en lonende kweek met Ace Seeds’ Golden Tiger. Deze buitengewone soort neemt kwekers mee op een reis van zaad tot toppen, een proces dat zich ontvouwt met toewijding en zorg. Hoewel het wat geduld vereist, is het resultaat werkelijk spectaculair. Golden Tiger toont robuuste groei en unieke kenmerken, waardoor het een favoriet is onder degenen die de kunst waarderen van het kweken van eersteklas cannabis. Duik in de vreugde van het koesteren van je eigen Golden Tiger en aanschouw zijn transformatie tot levendige toppen die een uitzonderlijke oogst beloven.

Bloeiende Schoonheid, 11-14 Weken tot Oogst, een Gouden zee aan Bloemen!

Geniet van het visuele meesterwerk dat Golden Tiger is wanneer het de bloeifase ingaat, met een oogsttijd van 11-14 weken. De bloemen van Golden Tiger zijn een lust voor het oog, versierd met een gouden tapijt van trichomen en kleuren. Deze verlengde bloeiperiode zorgt niet alleen voor kwantiteit, maar ook voor een buitengewoon visuele aantrekkingskracht, waardoor Golden Tiger een soort is die opvalt in elke tuin. Ervaar de schoonheid van de bloeifase, waar elke bloem een kunstwerk wordt en bijdraagt aan een genereuze en visueel verbluffende oogst.

Een Smaakvolle Symfonie met de Bloemige, Citrusachtige en Kruidige Aroma’s van Golden Tiger!

Dompel je zintuigen onder in het voortreffelijke smaak en geurprofiel van Golden Tiger, een symfonie van bloemige tonen, frisse citroen en een vleugje kruidigheid. Deze aromatische reis is een zintuiglijke verrukking en creëert een smaakprofiel dat zowel uniek als verkwikkend is. Elke trek biedt een explosie van frisheid, waarbij de bloemige en kruidige ondertonen perfect samengaan met de frisse citroenessentie. Verhoog je rookervaring met de rijke en complexe terpeensamenstelling die Golden Tiger definieert, en biedt een smaakavontuur dat het gehemelte boeit.

De Gouden High, Een 100% Sativa Ervaring met een Zuivere, Opbeurende werking!

Ervaar de pure zaligheid van Golden Tiger, een soort gemaakt met 100% sativa-genetica. Dit zorgt voor een high die opbeurend, cerebraal en euforisch is, ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een dagelijkse rookbeurt die creativiteit opwekt en de geest verfrist. Golden Tiger biedt een schone en energieke ervaring, waardoor het een favoriet is onder sativa-liefhebbers. Verhoog je cannabisreis met de Gouden High van deze buitengewone soort, nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

THC: No selection

30%

CBD: No selection

0,5%

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

11-14 weken

Genetische achtergrond: No selection

Malawi Killer, Koh Chang Thai, Hmong Thai and New Malawi Killer

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Langdurig, psychedelisch, Mentaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Golden Tiger  ” te beoordelen