Epsilon F1

15.50105.00

Het resultaat van deze veredeling is een uniforme plant die altijd wiet geeft van topkwaliteit. Naast deze schitterende kwaliteiten is Epsilon F1 ook nog eens de snelst bloeiende autoflower uit het gehele F1 assortiment en maakt haar ideaal voor kwekers die zo snel mogelijk hun oogst willen gaan knippen.
De nieuwste Epislon F1 wietzaden van Royal Queen Seeds is nu verkrijgbaar bij HollandsHigh. Koop nu de nieuwste Royal Queen Seeds F1 Hybride cannabis zaden bij HollandsHigh website.

Eén van de eerste soorten uit de innovatieve catalogus van Royal Queen Seeds is Epsilon F1. Ze stamt af van Blue Dream, Blueberry, Amnesia en Black Domina en heeft van al deze ingeteelde soorten de gelijke groeikenmerken, het uitgebreide aantal cannabinoiden en de lekkere smaken en geuren meegekregen.

Groeikracht en compactheid

Epsilon F1 heeft een uitstekende groeikracht en is zeer goed bestand tegen ziekten en schimmels. Elk zaadje, hoeveel je er ook laat ontkiemen en plant, zal uitgroeien tot eenzelfde plant in verhouding van hoogte en compactheid. De structuur is tamelijk klein en ze maakt weinig zijtakken aan.

Bloeitijd en oogst van de Epsilon F1

Een goede koolstoffilter is geen must bij Epsilon F1 want wanneer ze automatisch in bloei gaat, zul je haar toppen tot het moment van de oogst, nauwelijks ruiken. Wat ook bijzonder is aan deze soort is dat ze slechts zestig dagen nodig heeft, vanaf het ontkiemen van het zaadje, tot ze is uitgegroeid tot een volwassen plant. Dat deze dame hiermee uiterst geschikt is voor discrete kweek is niet te verwonderen.

Smaak en geur van de Epsilon F1

Ondanks het feit dat ze tijdens haar groei en bloei niet veel geur afgeeft, bezit Epsilon F1 toch een rijk aroma van verse kruiden en citrus. Haar stevige, aardse smaak met hints van bosbessen en lavendel maken Epsilon F1 een lekkere soort om rokend van te genieten.

Effecten en high

Ze produceert consistent hoge THC-gehaltes en het terpenenprofiel bestaat hoofdzakelijk uit myrceen, farneseen, ocimeen en limoneen. Deze terpenen zijn niet alleen verantwoordelijk voor het aroma, maar hebben ook hun aandeel in de effecten. Je mag je verwachten aan een langdurige stone die je volledig tot rust brengt en alle spieren van je lichaam verzacht. Daarnaast ga je voelen dat een opbeurende motivatieboost zich van je meester maakt zodat je niet de neiging hebt om op de bank te blijven hangen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Hoogte: No selection

40 – 60 cm

Bloeitijd: No selection

6 weken

Oogstmaand: No selection

9-10 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Langdurig, Rustgevend

Smaak: No selection

Blauwe Bessen, Citrus, Kruidig, Lavendel, Limoen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Epsilon F1” te beoordelen