Green Gelato Auto

10.0075.00

Ontmoet met Green Gelato Auto een autoflower die tegen de stroom in gaat. In tegenstelling tot andere autoflowering soorten waarvan de kracht achterblijft bij het origineel, doet Green Gelato Auto dat niet. Ze verhoogt een beter THC-gehalte dan de originele soort. Wees klaar om een ​​explosieve high te ervaren. Koop Green Gelato Auto Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Green Gelato Automatic is de automatisch bloeiende versie van Green Gelato. Omdat het telen van het origineel vaak vervelend was en meer geschikt voor ervaren kwekers, groeide de behoefte aan een eenvoudige versie. Kwekers bij Royal Queen Seeds voegden Ruderalis toe aan de originele samenstelling (Thin Mint Cookies en Sunset Sherbet). Het resultaat is een soort die qua aroma hoog scoort onder haar soortgenoten.

Groei en Opbrengst Green Gelato Auto

Green Gelato Automatic is in tegenstelling tot het origineel eenvoudig te kweken. Het heeft geen speciale zorg nodig. Door de zelfbloeiende eigenschappen heeft ze ook genoeg aan matig zonlicht om een ​​behoorlijke opbrengst te geven. Ze is een geweldige soort waarmee een beginner kan trainen in de kunst van het kweken van wiet.

Als ze binnen wordt gekweekt, zal ze na de bloei tussen 7 en 8 weken zo’n 70 tot 120 cm hoog worden. Ze verwent de kweker met een opbrengst van zo’n 375 tot 450 gram per vierkante meter. Buiten is ze gemiddeld 100 tot 120 cm hoog. De opbrengst ligt rond de 100 tot 175 gram per plant, een behoorlijke opbrengst voor de weinige inspanning die ze nodig heeft.

Kenmerken tijdens de Bloei

Green Gelato produceert zeer aantrekkelijke en schattige toppen. Ze zijn compact en solide, terwijl ze zwaarder lijken dan hun werkelijke gewicht. Ze heeft oranje stampers die haar weelderige bladeren laten knallen. Een beetje paarse tinten staan ook voor gekweekte toppen van topkwaliteit.

Smaak en Geur

De eerste geur die je raakt als je de joint of bong aansteekt, is citrus. Hoewel de geur fruitig is, kun je hem niet op een specifieke groep pinnen. De voorouders van de soort van Sunset Sherbet worden hiermee benadrukt. Het bevat tal van tonen van cake en dennen. De smaak van deze koningin is net dezelfde als de geur. Het opvallende kenmerk is de zachtheid van de rook. De smaken van pijnboom en cake worden duidelijker naarmate je vordert met je jointje.

Effecten na het Roken van Green Gelato Auto

Deze dame kan een flinke klap uitdelen met 24% THC. Onderschat haar niet en loop niet het risico overweldigd te worden. Met deze soort, net zoals het origineel, aarzelt de high niet om aan te kloppen. Met een THC-capaciteit van 24% is ze één van de krachtigste autoflowers ooit gekweekt. Kort na het eerste trekje, trekt er een golf door je hoofd die je ontzettend high maakt. Fanatici beweren het effect te voelen nog voordat ze kunnen uitademen. Ze is perfect voor creatievelingen, waaronder schrijvers, schilders en muzikanten. Ze is ook goed op sociale evenementen en feesten. Het soort high dat ze geeft, ontspant je waardoor je een gesprek kunt beginnen zonder enige spanning.

Het vermogen van Gelato om het lichaam te ontspannen en vreugde op te wekken, biedt medicinale voordelen. Het verzacht pijn efficiënt terwijl het zijn opgetogenheid gebruikt die de natuur biedt om PTSS en stress te bestrijden. Het is het meest geschikt voor gebruik in de avond.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

Laag

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Green Gelato x Cookies Auto

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Helder

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Gelato Auto” te beoordelen