Titan F1

16.00110.00

Titan F1 is het resultaat van een geavanceerd veredelingsproces en was de eerste F1 hybride autoflower. Met een zeer hoog THC gehalte en haar verrukkelijke smaken en geuren zal deze nieuwkomer je over de streep trekken mocht je twijfelen om haar te gaan telen. Koop nu de nieuwste F1 Hybride zaden van Royal Queen Seeds op onze HollandsHigh website. De nieuwste Titan F1 van Royal Queen Seeds is nu verkrijgbaar bij HollandsHigh

Titan F1 is het resultaat van een geavanceerd veredelingsproces en was de eerste F1 hybride autoflower. Deze dame is meteen ook de sterkste uit het assortiment als het om productiviteit, veerkracht en de verscheidenheid aan cannabinoiden gaat.

Groei en lengte van de Titan F1

De gemiddelde hoogte van Titan F1 ligt rond de 65cm en is dus niet zo hoog. Hierdoor kun je haar wel overal makkelijk kweken, zonder dat ze opvalt. Het zal een bossige plant worden met een typisch Indica uiterlijke en heeft een levenscyclus van ongeveer 73 dagen. Vanaf het ontkiemen van het zaadje zal het dus niet langer dan tien weken duren voor je kunt gaan oogsten. Ze is eenvoudig te telen in verschillende omstandigheden, of je ze nu binnen of buiten hebt staan.

Groei en bloei

Zorg, indien je de plantjes in een kweekruimte hebt staan, voor een goede koolstoffilter. Zowel tijdens de groei als tijdens de bloeiperiode is ze zeer gul met het verspreiden van haar heerlijke zoetzure geur.

Smaak en geur van de Titan F1

De combinatie van verschillende terpenen zorgen ervoor dat deze soort zeer aangenaam ruikt maar ook zeer aanwezig is. Zoete aroma’s en smaken van rijp fruit, snoepjes en citroengras zullen je neus verwennen en je doen verlangen naar meer van dit lekkers.

Effecten en kracht van de Titan F1

Het THC-gehalte van Titan F1 is het hoogste van alle F1 hybriden in de catalogus van Royal Queen Seeds. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de werking hard kan aankomen. Al na de eerste hijsjes van een joint of bong, voel je hoe ze je raakt met een krachtige snelle slag. Ze zal je helemaal onderuit halen en je dwingen om op de bank te blijven liggen waar je al gauw tot een volledige ontspanning komt. Titan F1 is het beste gezelschap als je ’s avonds na een drukke werkdag helemaal wilt ontspannen en je er nood aan hebt om de hectische wereld voor even aan de kant te schuiven.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Hoogte: No selection

60 -80 cm

Bloeitijd: No selection

5 – 6 weken

Oogstmaand: No selection

10 – 11 weken na het ontkiemen

Genetische achtergrond: No selection

Blue Dream x Sugar Magnolia x Amnesia

Effect: No selection

Focus, Fysiek ontspannend, Rustgevend, Stimulerend

Smaak: No selection

Dennen, Diesel, Kruidig, Snoep, Vanille

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Titan F1” te beoordelen