Watermelon Automatic

10.0075.00

Heb je je al eens voorgesteld dat je verlangde naar zoete terpenen, enorme opbrengsten en ongelooflijke THC-niveaus? Stel het je maar niet meer voor. Watermelon is dé cannabissoort waar je naar hunkert. Ze levert heerlijke smaken en geuren, substantiële opbrengsten en 20% THC-niveaus. Ze groeit snel en groeit in korte tijd uit tot compacte kruinen van smakelijke toppen. Ze doet het zowel binnen als buiten goed, waardoor ze ideaal is voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Koop Watermeloen Automatic Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh!

De bekwame kwekers bij Royal Queens Seeds gingen voor een soort die de smaakpapillen in een chaos van zoetheid gooide. Om de gewenste resultaten te krijgen, selecteerden ze twee van de meest smaakvolle soorten; Tropicanna-Cookies en Lemon OG. Beide soorten zijn beladen met limoneen en myrceen, die beide bijdragen aan de smaak. Na meerdere kruisingspogingen en meerdere generaties later werd Watermelon Automatic geboren. Ze bestaat uit 75% Indica, 20% Sativa en 5% Ruderalis en erfde de smaakprofielen van haar ouders.

Groei en Opbrengst van Watermelon Automatic

Watermelon Automatic vertoont alle kenmerken van een automatisch bloeiende soort. Ze ontkiemt en groeit om heel snel bloemen te produceren met behoud van gewenste resultaten. Ze heeft dichte en raadselachtige kweekeigenschappen die kwekers in staat stellen om haar in kleine of verborgen ruimtes te kweken. Ze doet het zowel binnen als buiten erg goed.

Als plant die binnen geteeld wordt, wordt Watermelon Automatic zo’n 80 tot 110 cm hoog. Ze zal een opbrengst geven van zo’n 450 tot 500 gram per vierkante meter. Als ze buiten wordt gekweekt, doet ze het veel beter. Als ze volwassen is, zal ze ongeveer 100 tot 120 cm hoog worden, wat een opbrengst geeft van ongeveer 50 tot 90 gram per plant.

Bloeitijd van Watermelon Automatic

Deze krachtige dame heeft een bloeiperiode nodig die 6 tot 7 weken duurt en is 9 weken na het ontkiemen van het zaadje, klaar voor de oogst.

Smaak van Watermelon Automatic

Terwijl je je koestert in de euforie van Watermelon Automatic, word je vermaakt door een geweldige zwerm smaken en geuren. Dankzij haar voortreffelijke terpeenprofielen kunnen rokers genieten van de smaak van watermeloen en ander tropisch fruit. De geuren van Watermelon Automatic zijn fruitig en een beetje aards.

Effecten na het Roken

Laat je niet misleiden door het zoete terpeenprofiel en het schattige uiterlijk van deze soort want, ze is niet zo zachtaardig als ze eruitziet. Watermelon Automatic levert een enorme stoot met haar 20% aan THC. Je lichaam wordt getroffen door een indrukwekkende maar verfrissende Indica high. Je lichaam komt los en je geest en ziel krijgen een rustgevend gevoel. Haar lage CBD-niveaus vermengen zich met de psychotrope cannabinoïde om elke vorm van overweldiging uit te stellen.

De euforie die Watermelon automatic geeft, maakt haar een ideale soort om ’s avonds van te genieten. Je zult in staat zijn om te verdwalen in je gedachten of de uitgestrekte ruimte waar de high je zeker zal brengen. Je kunt ontspannen en de dagdagelijkse beslommeringen ver achter je laten. Ze is een soort waar je met vrienden van kunt genieten en je dag goed kunt afsluiten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 110 cm

Hoogte buiten: No selection

80 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Tropicanna Cookies x Lemon OG

Effect: No selection

Kalmerend

Smaak: No selection

Fruitig, Watermeloen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Watermelon Automatic” te beoordelen